17 / 05 / 2024

Seyfi Dingil İskenderun'daki projelerini anlattı!

Seyfi Dingil İskenderun'daki projelerini anlattı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni projeleri hayata geçirmek için düğmeye bastı. Seçim öncesinde vaat ettiği projeleri teker teker hayata geçireceklerini belirten Dingil, bir çok projenin onaylandığını söyledi.



Projelerin yakın zamanda hayata geçeceğini kaydeden Başkan Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi'nin üstündeki arazinin TOKİ'ye devredildiğini kaydederek,  TOKİ  ile ilgili müracatları yakın zamanda alacaklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, yeni projeleri hızla teker teker hayata geçireceklerini ve Yeni İskenderun dönemini başlatacaklarını dile getirerek, "57 yıl aradan sonra İskenderun halkı iktidarı seçti. 

Halkımız bu tercihinin karşılığını görecektir. Hazırlanan projelerimiz ile İskenderun'da artık Yeni İskenderun dönemini başlatacağız" dedi. 


Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun'un çehresini değiştirecek başlıca projelerini ise Yeni Feyezan Kanalı, Karayolları Parkı Peyzaj Projesi, Büyük İskender Müzesi, Yeni Sahil Kordonu, Kentsel Dönüşüm, 

TOKİ, AR - GE Etüt, Rehberlik Araştırma Merkezi, Dawn Sendromlu Engelli Kafeleri, Üstün Yetenekli Çocuklara Destek, Muhtarlık Evleri, Merkez Cami, Fayton Turları, olarak belirlediğini açıkladı. 


Esin Gazetesi


Geri Dön