29 / 04 / 2024

Seyhan'a 'Hayal Park' inşa edilecek!

Seyhan'a 'Hayal Park' inşa edilecek!

Adana'nın merkez Seyhan ilçe Belediye Başkanı Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde Seyhan’ın güneyine "Hayal Park" inşa edeceklerini söyledi. Öztürk, yeni "Hayal Park"ın öncekinden daha çok beğenileceğini savundu...




Adana'nın merkez Seyhan ilçe Belediye Başkanı Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde Seyhan’ın güneyine "Hayal Park" inşa edeceklerini söyledi. 


Öztürk, Mart 2014 seçimlerinin ardından başlayacak yeni hizmet döneminde gerçekleştirileceği projelerini açıklıyor. Seyhan’ın güney mahallelerinin tümüne hitap edecek kapasitede bir park inşa edileceğini belirten Öztürk, yürüyüş yolları, açık hava spor aletleri, yüzme havuzu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu ile süs havuzları ve dinlenme alanlarının bulunacağı yeni "Hayal Park"ın öncekinden daha çok beğenileceğini savundu. 


Öztürk, Türkiye’nin en büyük ve en süratli tamamlanan kentsel dönüşüm çalışmasında imzaları olduğunu belirterek, Seyhan’da ihtiyaç duyulan her mahalleye kentsel dönüşüm ve yenileme çalışması başlatacaklarını bildirdi. Öztürk, ilk, orta ve lise seviyesinde eğitim görüp, ihtiyaç sahibi olan tüm öğrencilere temel kırtasiye malzemelerini de ücretsiz olarak vereceklerini bildirdi. 


Hizmet dönemi boyunca 18 mahalleye hitab edebilecek kapasitede 6 kapalı semt pazarı inşa edildiğini hatırlatan Öztürk, tüm semt pazarlarını "kışın yağmurdan, yazın sıcaktan koruyacak" modern kapalı semt pazarları haline getireceklerini bildirdi.


Malatya Son Havadis


Geri Dön