16 / 05 / 2024

azim özt

azim özt

Adana'nın merkez Seyhan ilçe Belediye Başkanı Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde Seyhan’ın güneyine "Hayal Park" inşa edeceklerini söyledi. Öztürk, yeni "Hayal Park"ın öncekinden daha çok beğenileceğini savundu...

Adana Seyhan'daki Koru Flora Sitesi'nde imar sıkıntısı!

Seyhan Belediyesi’ndeki imar skandalları bitmiyor. Dönemin belediye başkanı Azim Öztürk’ün Koru Flora’ya tanıdığı ayrıcalıklar zinciri, kamuya ait yerlerin halka kapatılmasına neden oldu

Seyhan Golden Towers konutlarında imar hatası!

Seyhan Belediyesi Azim Öztürk döneminde Golden Towers’a kıyak çekti. Sitenin girişini değiştiren proje onaylanınca imarda çocuk parkı olan yer otoparka dönüştü, siteye buradan giriliyor

Alemdar Öztürk kimdir?

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk kimdir? Alemdar Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?Alemdar Öztürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Alemdar Öztürk..

Fikret Öztürk: Başkent memur kenti kimliğinden sıyrılıyor!

Öztürk Ailesi ve Uzaltaş ortaklığıyla kurulan OP Grup’un Başkent’e kazandırdığı Ankara Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi Projesi, 150 metrelik yüksekliğiyle kentin en gözde binalarından olacak.

Ali Osman Öztürk: Ankara fuar merkezi olacak!

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk'ün kurduğu A Tasarım Mimarlık, Atakule 'deki alışveriş merkezinin yenilenmesi, Hızlı Tren Garı ve Uluslararası Fuar Merkezi gibi projeleri hayata geçiriyor.

Ali Osman Öztürk: Ankara fuar merkezi olacak!

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk yeni projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Ankara'ya uluslararası standartlarda yeni bir fuar alanı yapıyoruz. Belki de Türkiye'de ilk ve tek olacak" dedi

Ceyhan kentsel dönüşüm çalışmaları için Alemdar Öztürk'e yetki verildi!

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında meclis yetki verdi.

Meclis, TOKİ konusunda Başkan Alemdar Öztürk'e yetki verdi!

TOKİ'ye teklif edilen parsellerin, lisanslı emlak komisyoncuları tarafından değerlendirilerek rayiç değeri üzerinden TOKİ'ye devredilmek üzere Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e meclis tarafından oy birliğiyle yetki verildi.

Mustafa Öztürk: Güvenli ve marka şehirler oluşturmak görevimiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, “Güvenli ve marka şehirleri oluşturmaktır görevimiz” dedi. Öztürk, yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları, çevre yönetimi, ÇED ve imar uygulamalarının önemine işaret etti.

Mustafa Öztürk: Güvenli marka ve şehirler oluşturmak görevimiz!

Uluslararası Karadeniz Günü dolayısıyla Rize’deki programa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk bakanlığa bağlı kurumları ziyaret etti. Öztürk 'Güvenli marka ve şehirler oluşturmak görevimiz' dedi.

Tayyip Erdoğan'ın Esenler'de sigara tepkisi gösterdiği kafe Galip Öztürk'ün çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Esenler'de sigara içildiği için tepki gösterdiği kafenin Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Metro Holding'e bağlı bir şirketin franchise şubesi olduğu ortaya çıktı. Peki Esenler zabıtası ceza kesti mi? İşte son durum...

Alemdar Öztürk: 50 yılda alınmayan hizmeti 5 yılda vereceğiz!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, iktidar desteğiyle Ceyhan'ın çehresini değiştirecek önemli vizyon projelerini gerçekleştireceklerini belirtti.Öztürk 'Ceyhan halkının 50 yılda alamadığı hizmeti 5 yılda alacağına inanıyorum' dedi.

Mustafa Öztürk Karadeniz'de ekosistemin korunmasını değerlendirdi!

Mustafa Öztürk Karadeniz'de ekosistemin korunmasını değerlendirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk " Karadeniz'in korunması, ekosisteminin korunması, yaşanılabilir bir Karadeniz'in oluşturulması hepimizin sorumluluğudur " dedi.

azim özt Haberi

azim özt


Adana'nın merkez Seyhan ilçe Belediye Başkanı Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde Seyhan’ın güneyine "Hayal Park" inşa edeceklerini söyledi. 


Öztürk, Mart 2014 seçimlerinin ardından başlayacak yeni hizmet döneminde gerçekleştirileceği projelerini açıklıyor. Seyhan’ın güney mahallelerinin tümüne hitap edecek kapasitede bir park inşa edileceğini belirten Öztürk, yürüyüş yolları, açık hava spor aletleri, yüzme havuzu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu ile süs havuzları ve dinlenme alanlarının bulunacağı yeni "Hayal Park"ın öncekinden daha çok beğenileceğini savundu. 


Öztürk, Türkiye’nin en büyük ve en süratli tamamlanan kentsel dönüşüm çalışmasında imzaları olduğunu belirterek, Seyhan’da ihtiyaç duyulan her mahalleye kentsel dönüşüm ve yenileme çalışması başlatacaklarını bildirdi. Öztürk, ilk, orta ve lise seviyesinde eğitim görüp, ihtiyaç sahibi olan tüm öğrencilere temel kırtasiye malzemelerini de ücretsiz olarak vereceklerini bildirdi. 


Hizmet dönemi...