28 / 04 / 2024

Seyran Şehir Evleri'nde metrekaresi 2 bin 600 liraya!

Seyran Şehir Evleri'nde metrekaresi 2 bin 600 liraya!

Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi'nin Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir'de inşa edeceği Seyran Şehir, 220 daireden oluşuyor. Ön satıştaki konutların metrekare fiyatının KDV dahil 2.600-2.800 lira arasında değişiyor




Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Seyran Şehir projesinin ön satışına başlandı. 'Bir Ev Bir Aile' sloganıyla satışa çıkan Seyran Şehir, 7 blokta 220 konuttan oluşuyor. Projede 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Ön satışta konutların metrekare fiyatının KDV dahil 2.600-2.800 lira arasında değiştiğini belirten Makro İnşaat&Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Belirlediğimiz satış fiyatımız maliyet fiyatımıza çok yakın. Fiyatları zaman içinde artıracağız." diye konuştu. 


BLOKLAR SADECE 5 KATLI 

Seyran Şehir'in aile konseptli bir proje olduğunu söyleyen Uyan, blokların 5'er katlı ve her katta 2 daire olmak üzere projelendirildiğini söyledi.  Projede dört kapalı havuz ve Türk hamamı da bulunuyor. 


Akşam


Geri Dön