28 / 04 / 2024

Seyrantepe'de yol çilesi yaşandı!

Seyrantepe'de yol çilesi yaşandı!

Seyrantepe'den dönüş çilesi gösterdi ki acil önlem alınmazsa maç günleri çok ciddi problemler yaşanacak. Özellikle hafta içi oynanan maçlar kent trafiğini perişan edecek  



SİNİRLER GERİLDİ
ÖNCEKİ gün, Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadı'nm açılışı gerçekleşti. Girişte ufak tefek aksilikler yaşandıysa da ciddi bir problem olmadı. Zira taraftarların büyük kısmı, stada metroyla peyderpey geldi, bu nedenle de aşırı bir yoğunluk yaşanmadı. Ama dönüş yolunda taraftarları büyük bir eziyet bekliyordu. çünkü binlerce kişi aynı anda metroya yöneldi. Metroya geçişler, çevik kuvvet polisinin kontrolünde yapılmasına rağmen tünelde izdiham yaşandı. Metro kuyruğu uzayıp gitti, tabii taraftarların sinirleri de gerildikçe gerildi. Tarafarlarm metroya binişi saatler sürdü.


TEM OTOYOLU KAPANDI
DÖNÜşž yolunda metroya yönelenler eziyetin en büyüğünü çekti. Ya özel araçlarıyla gelenler Onları da benzer bir çile bekliyordu. Yetkililerin uyarılarına rağmen stada özel araçlarıyla gelenlerin büyük çoğunluğu, araçlarım otoparka bırakamadı. çünkü otoparka sadece akredite olan araçlar alındı. Otoparka giremeyen araçlar çevreye park edildi. Dönüşte binlerce kişi, araçlarına gitmek için otoyoldan yürümek zorunda kaldı. TEM trafiğe kapandı. Ulaşım sıkıntısına tepki gösteren taraftarlar, 'Aslantepe'nin ulaşımı Olimpiyat Stadı'ndan da beter' diye isyan etti.
Habertürk
 


Geri Dön