29 / 04 / 2024

Karluk Çetinkaya kimdir?

Karluk Çetinkaya kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karluk Çetinkaya kimdir? Karluk Çetinkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sezgin Yılmaz'ın biyografisi...



Karluk Çetinkaya kimdir?

O.D.T.Ü. İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Sayın Murat Karluk Çetinkaya, aynı üniversiteden Mühendislik Yüksek Lisans derecesini aldı. 

1994 – 2000 yılları arasında muhtelif özel firmalarda İnşaat Yüksek Mühendisi olarak görev yapan Karluk Çetinkaya, 2000 yılında Türkiye İş Bankası A.Ş. İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Bölümü’nde İnşaat Yüksek Mühendisi olarak görevine başladı. 

2011 yılında İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan 2017 yılında aynı Müdürlükte Birim Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Çetinkaya, 30 Haziran 2020 tarihinde İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Müdürü olarak atandı. 

Çetinkaya’nın, İş GYO’daki Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra, 2017 yılından bu zaman kadar İş Portföy Yönetimi A.Ş.’de de grup içi görevlerde yer aldı. Çetinkaya, 10 Temmuz 2020 tarihinden bu zamana kadar İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.
 


Geri Dön