27 / 04 / 2024

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yönetim Kurulu görev dağılımı hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO'nun Yönetim Kurulu toplantısı 26 Mart 2024 tarihinde (bugün) gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

CAN YÜCEL KİMDİR? 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Can Yücel, üniversite öğrenimini 1999 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü’nde tamamdı. Aynı yıl Türkiye İş Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak kariyerine başlayan Yücel, 2008'de KOBİ Kredileri Tahsis Bölümü’nde Müdür Yardımcılığı, 2009'da Kurumsal Krediler Tahsis Bölümü’nde Müdür Yardımcılığı, 2011'de  aynı bölümde Birim Müdürü, 2016'da Kurumsal Krediler Tahsis Bölüm Müdürü ve 2020'de de Başkent Kurumsal/Ankara Şube Müdürü olarak görev üstlendi. 

Can Yücel, 26 Ağustos 2021 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı ve 21 Mart 2023 tarihinden itibaren İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu’nda görevini sürdürdü. Yücel, İş GYO’daki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin yanı sıra Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi ve Joint Stock Company İşbank şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak grup içi görevlerini de üstleniyor. 

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

MURAT KARLUK ÇETİNKAYA KİMDİR? 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Murat Karluk Çetinkaya, 1994-2000 yılları arasında muhtelif özel firmalarda İnşaat Yüksek Mühendisi olarak görev üstlendi. 2000'de Türkiye İş Bankası A.Ş. İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Bölümü’nde İnşaat Yüksek Mühendisi olarak göreve başlayan Çetinkaya, 2011'de İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Bölümü Müdür Yardımcılığı, 2017'de aynı Müdürlükte Birim Müdürlüğü görevlerini üstlendi ve 30 Haziran 2020'de de İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Müdürü olarak atandı. 

İş GYO’da 10 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Çetinkaya, İş GYO’daki Yönetim Kurulu üyeliğinin yanı sıra grup içi görev olarak 2017 yılından itibaren İş Portföy A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini de üstleniyor. 

Adra GYO'dan Manisa'ya 708 konutluk yeni proje geliyor!

Nişantaşı Koru'da toplam gelir 1.6 milyar TL'yi aştı! 

Nural GYO'nun 2023 faaliyet raporu açıklandı! Bir yılda toplam 134 milyon 943 bin TL hasılat elde etti!


Geri Dön