12 / 05 / 2024

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!



SEZGİN YILMAZ KİMDİR?

SEZGİN YILMAZ HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLMUŞTUR?

Sezgin Yılmaz, Uludağ Üniversitesini kazanmıştır. Bu üniversite de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur.

SEZGİN YILMAZ İŞ HAYATI!

  • Yılmaz, iş hayatına 1997 yılında atılmıştır. Sezgin Yılmaz, ilk olarak Türkiye İş Bankası Bursa Şubesi’nde Memur olarak başlamıştır.
  •  Türkiye İş Bankası’nda pek çok kademelerdeki görevlerinden sonra 2012 yılında KOBİ Kredileri Tahsis Bölümü Kayseri Bölge Müdürü, 2015’te KOBİ Kredileri Tahsis Bölümü İzmir Merkez I. Bölge Müdürü olarak yapmıştır,
  • 2016 yılına gelindiği zaman KOBİ ve İşletme Bankacılığı Satış Bölümü İzmir Merkez II. Bölge Satış Müdürü olmuştur,
  • 2017 yılında Destek Hizmetleri ve Satın Alma Müdürü olmuştur.
  • 2018 yılında Sezgin Yılmaz, Satın Alma Müdürü olarak görev yapmaktadır.
  • 29 Mart 2019 tarihinde Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. Burada Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu.
  • 29 Temmuz 2020 tarihinde Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan ve halen bu görevi de yürütmekte olan Sezgin Yılmaz, 24 Mart 2023 yılında Anadolu Hayat Emeklilik Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmiştir.

Anadolu Hayat Emeklilik kime ait?

Bilanço tarihi itibarı ile (A) Grubu payların hepsinin ortaklardan Türkiye İş Bankası A.Ş.’dir.

Anadolu Hayat Emeklilik hangi banka ile çalışmaktadır?

Anadolu Hayat Emeklilik sayısı 500 olan direkt satış ekibi, 250'ye yakın özel acentesi ve 1.250'yi geçen Türkiye İş Bankası şubesi ile hizmet sunuyor.

Anadolu Hayat Emeklilik kaç yılda emekli olunmaktadır?

En az 10 sene bulunmak koşuluyla 56 yaşını tamamladıktan hemen sonra emekli olma hakkına sahip olunur. Emekliliğe hak kazanıldığı zaman ise birikimlerinizi kısmi olarak, toplu ya da emeklilik gelir planı kapsamında düzenli maaş olarak alabilirsiniz. Sistemin tüm unsurları denetim altındadır.


Geri Dön