İş Fırsatları

SGK resmen duyurdu! 529 memur alınıyor! Dev alımda tarih belli oldu, şartlar açıklandı! Fırsatı sakın kaçırmayın

Sosyal Güvenlik Kurumu dev personel alım ilanını açıkladı. SGK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 529 memur alımı yapılacak. Peki SGK memur alımı başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir? SGK personel alımı başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan personel alımı ile ilgili açıklama geldi. SGK kadrosundaki eskikliği tamamlamak için 529 sözleşmeli büro memuru alımı yapacağını duyurdu. Peki Peki SGK personel alımı başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir? SGK personel alımı başvuru tariih ne zaman? 

SGK 529 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

5 Ekim 2023 tarihi ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nda yayımlanan KPSS 2023/6 Tercih kılavuzu ile kamuya Lisans Mezunu 529 Sözleşmeli Personel alımı yapılacak.

SGK kapsamında yapılacak alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mülakatsız personel alımı yapılacak.  

SGK MEMUR ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Dün başlanan terciler bugün de devam ediyor. Tercihlerin en geç 11 Ekim 2023 tarihine kadar yapılması gerekiyor. Merkez Teşkilatına 89 Büro personeli, Taşra Teşkilatına 18 Şehirde 440 Büro personeli olmak üzere toplamda 529 persone alınacak. İşte SGK memur alımı illere göre dağılımı;

SGK MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NE NİTELİKLERİ NELER?

SGK 1392 sözleşmeli personel alıyor! SGK personel alımı tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM KPSS 2023/6 tercih kılavuzu!