02 / 05 / 2024

SGK ve Bağkur'lu emekliye 5 bin TL destek! Başvuran anında alıyor...

SGK ve Bağkur'lu emekliye 5 bin TL destek! Başvuran anında alıyor...

Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek bir haberde Halkbank'tan geldi. Halkbank emeklilere özel kredi paketini resmen duyurdu. Maaşını Halkbank'a taşıyan ya da taşımayı taahhüt eden emeklilere anında 5 bin TL kredi veriliyor. İşte kredi detayları...



Nakit ihtiyacı olan emeklileri havaya uçurak bir haber Halkbank'tan geldi. Dev banka harekete geçti. Emeklilere uygun koşullarda kredi imkanı sunuyor. Halkbank emeklilerin kullanımına sunulan kredi paketinin detaylarını açıkladı. 

Kamupersonelicom'da yer alan habere göre maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını bankadan almaya söz veren emeklilere anında 5 bin TL kredi verilecek. Emekliler isterlerse banka şubelerinden isterlerse ATM’lerden parasını çekebilecekler. 

SGK ve Bağkur lu emekliye 5 bin TL destek! Başvuran anında alıyor...

Halkbank tarafından yapılan duyuruda “Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık %1,58 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredimizdir.” ifadelerine yer verildi.

5.000 TL’ye kadar olan krediyi aylık %1,58 faiz oranıyla tahsis ücretli olarak kullanabileceğiniz açıklanan duyuruda ödemelerin “Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli” şeklinde yapılabileceği belirtildi.

SGK ve Bağkur lu emekliye 5 bin TL destek! Başvuran anında alıyor...

Kredi için başvurular Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube üzerinden yapılabileceği gibi en yakın Halkbank Şubelerini ziyaret ederekte yapabilirsiniz. SMS ile yapılan başvurularda da üst limit 5.000 TL olarak belirlendi.

Tüm emeklilere 750 TL ek ödeme! Gözler oradaydı...

Elektrik faturasıyla PTT'ye gidene 206 TL verilecek! Paranızı almayı unutmayın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön