04 / 05 / 2024

SGK'ya ait 10 adet gayrimenkul Emek İnşaat tarafından satılıyor!

SGK'ya ait 10 adet gayrimenkul Emek İnşaat tarafından satılıyor!

Emek İnşaat ve İşletme A.Ş SGK'ya ait Manisa, Gaziantep, Adana, Samsun, Trabzon ve Ankara'da olmak üzere toplam 6 ilde 10 adet gayrimenkulü ihaleye çıkarıyor.



Emek İnşaat ve İşletme A.Ş Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan Manisa Merkez, Gaziantep Şahinbey,  Adana  Seyhan, Samsun İlkadım, Trabzon Merkez,  Ankara  Çankaya'da yer alan gayrimenkulleri 4 milyon 201 bin 801 TL bedelle satıyor.


Satışı kapalı teklif usulüyle yapılacak olan taşınmaz niteliğindeki gayrimenkuller 20 Ağustos 2014 ile 26 Ağustos 2014 tarihlerinde saat 14:00 ile 16:30 arasında ihaleye çıkacak.


İhaleye iştirak etmek isteyen kişiler, tekliflerini en geç ihale gününe kadar Emek İnşaat ve İşletme A.Ş'nin Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere'Ankara adresine ulaştırmaları gerekiyor. Ayrıca ihaleye katılmak için gereken şartname belgesi de aynı adresten temin edilebilir.


İhale İlanı


MÜLKİYETİ T.C SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA AİT OLAN AŞAĞIDA BİLGİLERİ BULUNAN GAYRİMENKULLER EMEK İNŞAAT VE İŞLETME A.Ş TARAFINDAN SATILACAKTIR


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri,


TAŞINMAZIN


Özellikleri:  Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan Manisa, Gaziantep, Adana, Samsun, Trabzon ve Ankara'da yer alan gayrimenkul niteliğindeki taşınmazların tamamı 54 milyon 201 bin 801 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti: 54.201.801 TL


Müracaat: Emek İnşaat ve İşletme A.Ş


İhale Dökümanının temin edilebileceği adresler;


www.emekinsaat.com.tr internet adresinden şartname dökümü alınarak şartname bedelinin şartnamede yazılı banka hesabuına yatırılması yeterlidir. Ayrıca Emek İnşaat ve İşletme A.Ş Atatürk Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/Ankara adresinde Muhasebe ve Finans Müdürlüğü veznesinden şartname satın alınabilir. Teklif ve belgeler kapalı zarf içerisine konma suretiyle en geç ihale günü ve saatine kadar Emek İnşaat ve İşletme A.Ş!nin Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/Ankara adresindeki Muhasebe ve Finans Müdürlüğü veznesine makbuz karşılığı elden teslim edilecektir. İhale gün ve saatinden snra verilecek teklif ve belgeler kabul edilmez.


İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön