07 / 05 / 2024

SGK'ya giren eli boş çıkmayacak! Başvurana 5.500 TL karşılıksız ödeme: Son tarihe kadar başvurmayan üzülür!

SGK'ya giren eli boş çıkmayacak! Başvurana 5.500 TL karşılıksız ödeme: Son tarihe kadar başvurmayan üzülür!

Bakanlıktan son dakika haberi detayı geldi. Bakanlık konuyu değerlendirdi ve vatandaşlara hizmetlerin 5 bin 550 TL'lik hizmet döngüsü içerisinde sunulacağını söyledi. İnsanların beğendiği gelişmelerden biri de kendilerine sunulan hizmet seçeneklerinin karlı hizmet döngüleri içermesi ve yol boyunca f



SGK çerçevesinde yapılan açıklamanın ardından haberi alanlar bankalara koşmaya başladılar. Ödemelerin 31 Ocak'a kadar devam edecek olması da insanları heyecanlandıran bir haber oldu. Bu süreçte başvurularını gönderen herkes işlemi tamamlama imkanına sahip olacaktır. 5550 TL bandının hizmet döngüsünden yararlanmak istiyorsanız bu süreçte hizmet almanız önemlidir. Konuyla ilgili tam bir açıklama bekleniyor ancak 31 Ocak haberlerinin doğru olup olmadığı netleşebilir deniyor.

HİZMET DÖNGÜSÜ KAPSAMINDA 5550 TL VERİLECEK!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön