29 / 04 / 2024

Shiba Inu değerleniyor!

Shiba Inu değerleniyor!

Bitcoin, Ethereum gibi ana akım kripto paralarda rekorlar kaydedilirken, altcoinler de de hızlı artışlar görülüyor. Shiba Inu dünden bugüne yüzde 37 oranında prim yaptı ve 0.00003849 dolar seviyesinden işlem gördü. 



Kripto para piyasalarında rekorlar kırılırken şaka şeklinde ortaya çıkan Shiba Inu'de ciddi artışlar kaydedildi. Hürriyet Gazetesi'nden Burak Taşçı'nın haberine göre; 24 saatte yüzde 37'lik prim yapan Shiba Inu, Twitter'da da trend topic oldu.

Bitcoin, Ethereum gibi ana akım kripto paralarda rekorlar kaydedilirken, altcoinler de de hızlı artışlar görülüyor. Bitcoin 66 bin 973 Dolar seviyesine kadar çıkarken, Ethereum da rekora yakın seviyelerden işlem görüyor.

Shiba Inu değerleniyor!

SHIBA INU GÜÇLENİYOR

Milyarder iş adamı Elon Musk, kripto ğara piyasalarını Twitter aracılığıyla etkilemeyi sürdürüyor. Musk'ın geçen hafta attığı tweet sonrasında Shiba Inu'de artışlar kaydedildi.

Dünden bu yana da Shiba Inu güçlü duruş sergilemeyi sürdürüyor. Shiba Inu dünden bugüne yüzde 37 oranında prim yaptı ve 0.00003849 dolar seviyesinden işlem gördü. 

Shiba Inu değerleniyor!

YATIRIMCILARI SATMIYOR

Shiba Inu'ye güvenen yatırımcılar düşük paralara aldığı coinlerin satışını yapmamakta direniyor. Direnç yükseldikçe de Shiba Inu'de güçlü durduğu yeri sağlamlaştırıyor.

Analistlerin Shiba Inu'yü Dogecoin Katili şeklinde betimlendirmesi de yükselişi etkiliyor. 

YÜZ BİNLERCE KİŞİ SHIB'İ TWEETLEDİ

Shiba Inu'deki olağanüstü artış yatırımcıları tarafından sosyal medya platformu Twitter üzerinden de desteklendi. Yüz binlerce kişi Shiba Inu için tweet attı ve Twitter'da SHIB trend topic oldu.

Shiba Inu değerleniyor!

24 SAATTE DEV HACİM

Son 24 saatlik grafiğe bakıldığında Shiba Inu'de 12.44 trilyon işlem yapıldı. Son bir günde 0.00002770 dolar ile en düşük seviyeyi ve 0.00003884 ile de en yüksek seviyeye ulaştı. 24 saatte 419 milyar dolarlık hacmi gören Shiba Inu bugün saat 09:45 itibarıyla 0.00003900 dolar seviyesinden işlem görmeye başladı.

Gaziantep Şehitkamil'de yasa dışı kripto para üretimi yapan cihaz ele geçirildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön