01 / 05 / 2024

Kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi?

Kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi?

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Shiba Inu ve Dogecoin gibi kripto paralardaki son durum merak ediliyor. Peki kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi? İşte ayrıntılar...



Kripto para yatırımcıları, her an değeri değişen kriptolardaki son durumu merak ediyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; lider kripto para birimi olan Bitcoin dalgalı seyrini sürdürüyor. Geçen haftalarda rekor kıran Bitcoin, bu hafta dar bantta seyretti. Bitcoin haftaya 59 bin 984 dolardan giriş yaptı, bugün son işlemlerde ise 62 bin dolardan alıcı bulduğu görülüyor. Haftalık değişime bakıdığında ise yüzde 3.69 oranında prim yaptığı belirlendi.

Kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi?

ETHEREUM REKOR KIRDI

Ethereum geçen hafta uzun zamandır kıramadığı rekorunu kırdı. Ethereum 4663 dolar ile tarihi rekorunu yeniledi. Haftaya 4335 dolar seviyesinde başlayan Ethereum, şu sıralarda 4551 dolar seviyesinde bulunuyor. Haftalık bazda yüzde 4.98 oranında prim yaptı.

Kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi?

SHIBA INU YATIRIMCISINI ÜZDÜ

Bir anda hızla yükselen coinlerden Shiba Inu geçen hafta dünyanın en büyük kripto para borsalarından Kraken’in listeleme yapacağı haberleriyle güç kazandı ve yatırımcıları beklentiye yöneltmişti. Kraken’de listelendiğinde prim yapacağı öngörülen Shıba ınu, Kraken listeleme yapmadı. Ayrıca Shiba Inu’nun yüzde 13’ünü cüzdanında tutan büyük yatırımcı harekete geçerek satış yapınca Shiba Inu sert bir gerilemeye geçti. Haftaya 0.00006475 dolardan başlayan Shiba Inu 0.00004325 dolara kadar düştü. Şu sıralar Shiba Inu 0.00005846 dolar seviyelerinde syrediyor. Haftalık kayıp yüzde 9.71 olarak gerçekleşti. 

Kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi?

RIPPLE’DA DALGALI SEYİR

Haftaya 1.10 dolar seviyesinde giriş yapan Ripple da dalgalı seyirde. Genel anlamda alıcılı seyreden Ripple, şu aralar 1.17 dolar seviyesinde satılıyor. Ripple’ın davalarının bulunması da kripto parada istikrarın yakalanmasını engelliyor. Ripple haftalık olarak yüzde 6.36 oranında kazanç sağladı. 

Kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi?

DOGECOIN SAKİN SEYİRDE

Dogecoin spekülatif gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Dogecoin milyarder iş adamı Elon Musk’ın açıklamalarıyla yön buluyor. Haftaya 0.27 dolarla giriş yapan Dogecoin, şu sıralar 0.26 dolardan alıcı buluyor. Haftalık bazda Dogecoin yüzde 3.70 oranında kayıp yaşattı.

Kripto paralarda ön alımlara talep arttı!

Türkiye’de kripto para yatırımcılarının sayısı 11 kat yükseldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön