28 / 04 / 2024

Kripto paralar için kritik gün: ABD Kongresi'nde konuşulacak!

Kripto paralar için kritik gün: ABD Kongresi'nde konuşulacak!

Kripto para şirketlerinin yöneticileri ABD Kongresi'nden katı kurallar belirlememesini talep edecek. Yöneticiler, kuralların sert olması durumunda kripto paraların yer altına çekilebileceğine vurgu yapıyor.



Kripto paraların finansal bir değeri bulmasından sonra bazı ülkeler kurallar getirmeye başladı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; El Salvador Bitcoin'i resmi para olarak onaylarken diğer ülkelerin tutumları daha sert oldu. 

Avrupa ve ABD tarafında kripto paralara karşı sert tutum sergilenmesine ilişkin beklentiler artmaya başladı.

Kripto paralar için kritik gün: ABD Kongresi nde konuşulacak!

TEMSİLCİLER MECLİSİ'NDE KONUŞACAKLAR

Dünya genelinde önde gelen 6 Kripto Para şirketinin yöneticileri bugün ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi toplantısına katılacak ve kripto para dünyasına ilişkin görüşlerini açıklayacak.

Bugün saat 18:00'da başlayacak olan toplantıda kripto para şirketlerinin yöneticileri, Kongre'den dijital varlıklar konusunda kuralların temkinli belirlenmesi talep edecek. Tersi durumda kripto paraların yer altına çekileceğine ve ABD dışına çıkacağına vurgu yapılacak.

Kripto paralar için kritik gün: ABD Kongresi nde konuşulacak!

Coinbase CEO'su Alesia Haas, toplantı öncesinde sunumunu basınla paylaştı ve şunları kaydetti: 

"Kamuoyu ile açık şekilde tartışılmış yasal çözümler ortaya konmadığı takdirde, ABD'nin gereksiz şekilde sıkıntılı ve ürkütücü yasalar, düzenlemeler ile karşı karşıya kalması riski var. Böyle bir duru, kripto aktivitesini yer altına veya offshore borsalara iter."

Toplantıya Bitfury CEO'su Brian Brooks, Circle Internet Financial CEO'su Jeremy Allaire de katılım gösterecek.

Forbes’dan Türkiye'ye Bitcoin tavsiyesi!

Kripto paralarda düşüş devam edecek mi?

Kripto paralarda yükseliş başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön