17 / 07 / 2024

Sibel Can'ın doğduğu ev yıkılıyor!

Sibel Can'ın doğduğu ev yıkılıyor!

Gecekonduda başlayıp kraliçelerin hayatına dönüşen sanatçının hayatı gibi mahallenin kaderi de değişecek


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Sibel Can'ın büyüdüğü Neslişah Mahallesi yıkılıyor. Gecekonduda başlayıp kraliçelerin hayatına dönüşen sanatçının hayatı gibi mahallenin kaderi de değişecek...

Geçtiğimiz günlerde Sibel Can'ın Beykoz Konakları'nda yeni satın aldığı evinin fotoğrafları yayınlandı. Can, eşi Sulhi Aksüt ile boşanma kararı alınca üç çocuğu ile birlikte 1.200 m2'lik dört katlı villasında kendine yeni bir sayfa açtı. İçersinde hamamı bile olan sekiz odalı, altı banyo ve iki misafir tuvaleti bulunan villada yepyeni bir hayatın tadını çıkarıyor.

HAYATI DEĞİŞTİ
İstanbul'un fakir semtlerinden Karagümrük'te Neslişah Mahallesi'nde doğup büyüyen Sibel Can'ın daha 14 yaşındayken ailesinin geçimini sağlamak için sahnelerde çalışma hayatına başladığı düşünüldüğünde geldiği nokta gerçekten göz kamaştırıcı... 

HER GÜN ŞÜKREDİYOR
Can'ın büyüdüğü mahalle rehabilitasyon çalışmaları nedeniyle yıkılacak. Geldiği yeri unutmadığını söyleyen Sibel Can, huzuru bulduğu evinde kazandıkları için dua etmeden bir gün dahi geçirmediğini söyledi.
Bugün

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

'Her günüme şükrediyorum'
Sibel Can eşi Sulhi Aksüt'ten boşanma kararı alınca 3 çocuğuyla birlikte 1200 metrekarelik yeni bir villaya taşındı

8 odası, 6 banyosu, Türk hamamı, havuzu ve büyük bir bahçesi bulunan villada her türlü lüks ve konfor mevcut. Sibel Can'ın Karagümrük'te doğup büyüdüğü evi ise yenilenme çalışmaları nedeniyle yıkılıyor.

Sibel Can "Haberi yeni öğrendim, duygulandım. Mahallemi yıkılmadan önce gidip ziyaret edeceğim. Doğup büyüdüğüm ev 90 metrekareydi, bugün 1200 metrekarelik evde yaşıyorum. İnsan nereden nereye geliyor işte. Bu gerçeği çocuklarıma da öğrettim. Rahat içinde yaşadığım her gün için Allah'a şükrediyorum. Şükür duasını çocuklarımla birlikte yapıyoruz" dedi.
Posta


Geri Dön