28 / 04 / 2024

Siemens Ev Aletleri 'nde yaz fırsatları devam ediyor

Siemens Ev Aletleri 'nde yaz fırsatları devam ediyor

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle geleceğin kapılarını aralayan Siemens Ev Aletleri, mutfağınızı güzelleştirmeniz için ankastre ürünlerde cazip fırsatlar sunmaya Eylül ayında da devam ediyor



Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle geleceğin kapılarını aralayan Siemens Ev Aletleri, mutfağınızı güzelleştirmeniz için ankastre ürünlerde cazip fırsatlar sunmaya Eylül ayında da devam ediyor. Siemens 'in sağladığı seçenekler, seçim yapmayı kolaylaştırıyor.
 
Sadece Türkiye 'de değil, dünyada da ankastre ürün pazarının lideri olan ve Türkiye'nin en yetkin satış ve   servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens, ankastre ürünleri için Eylül ayına özel indirim ve taksit avantajları sunuyor.
 
Siemens fırsatları mutfakların havası değiştirmeye devam ediyor
 
Siemens Ev Aletleri, farklı ürün gruplarından 3 ürün alana 1. üründe yüzde 15, ikinci üründe yüzde 20, 3. üründe yüzde 25 indirim uyguluyor. * Eylül ayı fırsatlarında Siemens indüksiyonlu ocak alanlar 310 TL değerinde Prestige Set 'in sahibi oluyor. Farklı ürün gruplarından üç ürün alanlara SN 55 E 530 TR kodlu bulaşık makinesi ise sadece 948 TL 'den sunuluyor. Siemens bulaşık makinelerinde yüzde 30 'a varan özel indirimler yine tüketicileri bekliyor.
 
World 'e özel taksit seçeneği
 
Siemens ankastre ürün alışverişlerini World kredi kartı ile yapanlar, peşin fiyatına 10 taksit ve şimdi al, 2012 'de ödemeye başlama fırsatından yararlanabiliyorlar.


Geri Dön