29 / 04 / 2024

Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın'ın fiyatı açıklandı!

Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın'ın fiyatı açıklandı!

Siemens, evine ankastre fırın almak isteyenler için güzel haberi duyurdu. iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın’ı satışa çıkaran Siemens, bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatı da sunacağını açıkladı.



Evlenecek çiftler veya evine beyaz eşya almak isteyenler için Siemens, müjdeli haberi verdi. Siemens, iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın’ı ücretsiz teslimat fırsatı ile beraber satışa çıkardığını duyurdu.

FIRIN TEMİZLİĞİNİ ECOCLEAN İLE AZALTIN

Arka duvarın özel kaplaması ile zahmetsiz temizlik. ecoClean kiri dağıtır ve aynı zamanda, kokuları önemli ölçüde azaltır. Kızartma, ızgara ve fırınlamanın en başından itibaren bunu gerçekleştiri. EcoClean malzemesi, cihazın ömrü boyunca otomatik bir şekilde her ısıtışınızda güncellenir.

Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın ın fiyatı açıklandı!

TWİN TRAY İLE PİŞİRME VE DEPOLAMAYI PRATİK HALE GETİRİN

Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın’da bulunan Twin Tray, her bir malzemenin tadı, kokusu ve lezzetini karıştırmadan küçük porsiyonlarda farklı yemekler pişirmek için gayet makuldür. Bunun yanı sıra, Çift tepsi ergonomik ve yenilikçi dizaynıyla beraber Siemens bulaşık makinesi veya buzdolabınıza kolay bir şekilde sığarak problemsiz bir kullanım sağlar. Çift tepsi ile pişirme ve depolamayı pratikleştirirken enerjiden de tasarruf sağlar.

Peki, Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın’ın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte detaylar...


Geri Dön