02 / 05 / 2024

Siemens'ten Anneler Günü'ne özel sürpriz hediyeler

Siemens'ten Anneler Günü'ne özel sürpriz hediyeler

Teknoloji ve yenilikçilikte lider firma Siemens Ev Aletleri'nin katıldığı Mutfak, Banyo ve Ankastre Cihazlar Fuarı 2009, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.



Fuarda yeni ürün serilerini ve en yeni teknolojilerini tanıtan Siemens'in standı, Eyüp Kemal Sevinç'in yemek, Şerif Başaran'ın "barista" ve Canan Leslie Anderson'ın keman gösterileri ile zenginleşiyor, şarap ve peynir tadım aktiviteleri ile lezzet kazanıyor. Anneler Günü'nde tüm annelere sürpriz hediyeler verilecek olan Siemens standında ayrıca her gün yemek yarışmaları da düzenleniyor.

 

Ergonomik, teknolojik ve çevre dostu ankastre ürünleriyle geleceğin dünyasını bugünden yaratan Siemens Ev Aletleri, 10 Mayıs Pazar gününe dek İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Mutfak, Banyo ve Ankastre Cihazlar Fuarı 2009'da katılıyor ve sektöre olan desteğini bir kere daha gösteriyor. Fuarda son teknoloji ürünlerini sergileyen Siemens, ayrıca sürpriz stant aktiviteleri ile ziyaretçilerine hem lezzet hem de eğlence sunuyor.

 

Kuzey ışıklarından ilham alan tasarımıyla her mutfağı bir sanat eserine dönüştüren yeni blueArt ankastre koleksiyonunun da sergilendiği Siemens standının dizaynı da serinin şık ve işlevsel tasarımını yansıtıyor. Siemens standında ayrıca, fuar boyunca ziyaretçileri çeşitli sürprizler de bekliyor. Ünlü aşçı Eyüp Kemal Sevinç, fuar boyunca her gün blueArt ankastre ürünlerini kullanarak Yemek Show'lar düzenleyecek. Kahve uzmanı Şerif Başaran, çeşitli kahve aromalarına sahip kahve türlerinden örnekler verecek ve değişik kahve süslemeleri yapacağı Barista Show'unda ziyaretçilerin damak zevkine hitap edecek. Fuar boyunca her gün yapılacak Yemek Yarışması ise çeşitli yörelerden ilginç lezzetleri bir araya getirecek. Mutfak, Banyo ve Ankastre Cihazlar Fuarı 2009'da anneleri ayrı bir sürpriz bekliyor. 10 Mayıs Anneler Günü'nde Siemens standını ziyaret edecek tüm annelere, beyaz çiçek demetleri ve en lezzetli yemeklerini hazırlarken kullanacakları birer önlük hediye edilecek.

 

En yeni teknolojiler Mutfak, Banyo ve Ankastre Cihazlar Fuarı'nda

Siemens'in mutfaklara kuzey ışıklarının canlılığını, göz alıcı renklerini getiren ve mutfaklarında tasarımı, fonksiyonelliği birlikte isteyen rafine zevk sahiplerine hitap eden yeni blueArt ankastre koleksiyonu, ilk olarak Mutfak, Banyo ve Ankastre Cihazlar Fuarı 2009'da sergileniyor. Tasarımlarıyla birbirine tam olarak uyumlu ürünlerden oluşan blueArt ürünler, ister yatay ister dikey olarak yerleştirilebiliyor ve her iki durumda da tüm ürünlerle büyük bir uyum içinde ve her bir detayı ile aynı hizada görünüyor. Her bir parçanın tasarımı ayrı ayrı tamamlaması sayesinde fırınlarla hem kompakt mikrodalgalar, hem kahve makineleri hem de bulaşık makineleri uyumlu bir birliktelik sergiliyor.

 

Siemens'in Mayıs ayında piyasaya süreceği blueArt fırınlar, dikey ya da yatay yerleştirilebiliyor ve her iki durumda da farklı tasarım serileriyle büyük bir uyum sergiliyor. lightControl kumanda paneli, nemli pişirme programı hydroBaking, 68 farklı yemeği hafızasında tutan cookControl68, pasta ve kurabiye veya pizza gibi tüm hamur işleri için uygun ısıtma sağlayan 3DhotAirPlus ve en zor kirleri bile kısa zamanda yok eden pirolitik temizleme blueArt serisi ankastre fırınların en önemli özellikleri.

 

Yeni blueArt ankastre koleksiyonunda bulunan 40 santimetrelik geniş domino ocaklar ise genişlikleriyle yemek pişirme işlemini kolaylaştırıyor ve mutfaklarda ergonomiyi geliştiriyor. touchSlider benzersiz ve yenilikçi bir kullanım sunarken, geleneksel ısıtma yöntemlerinini yol açtığı enerji ve zaman kaybını yok eden powerİndüksiyon, kullanılan ocak gözünün maksimum ısıtma gücü artıran powerBoost, 70 santimetre genişlikğiyle flameTronic gazlı ocak, istenen pişirme zamanının programlanmasını sağlayan Timer ve yetkisiz kullanımlara karşı çocukları koruyan Çocuk emniyet tuşu da domino ocakları rakiplerinden ayıran özellikler.

 

Siemens'in ankastredeki uzmanlığını yansıtan blueArt davlumbazlar da mutfaklara farklı bir şıklık ve ergonomi getiriyor. Yeni davlumbazlar 60, 70, 90 ve 120 santimetrelik farklı ebatları ile tüm mutfaklara rahatlıkla uyum sağlıyor, 800 metreküpe varan yüksek emiş kapasiteleri sayesinde yemek kokularını en kısa zamanda emiyor ve sezgisel kullanımla telaşlı bir pişirme durumunda dahi ellerin mümkün olduğunca serbest kalabilmesini sağlıyor. lightControl kumanda paneli belirgin harf ve rakam karakterleriyle net şekilde görülürken, sadece 45 desibellik ses seviyesi ise en hafifi uykuları bile rahatsız etmiyor.

 

Diğer fırınlarla uyumlu bir kontrol paneline sahip yeni blueArt mikrodalgalarda kontrol panelindeki mavi ışıklardan, kumanda sistemine kadar her şey mükemmel bir uyum içinde bulunuyor. Memory fonksiyonu en çok kullanılan programları hafızaya alırken, otomatik çözdürme ve pişirme programları ve üç farklı işlemin ard arda programlanabileceği 1-2-3 fonksiyonu ile de hayatı kolaylaştırıyor.

 

blueArt ankastre koleksiyonunda bulunan yeni nesil ankastre kahve makinesi ise benzersiz aroma ve mükemmel kremaya ulaşmak için geliştirilen AromaPressure sistemi, kişisel tercihlere göre programlanabilen My Coffee fonksiyonu ile her birey için farklı bir lezzet atmosferi yaratıyor. High-Tech sensor sistemi ile demleme esnasında suyun derecesi farklı noktalarda sürekli kontrol ediliyor, tek tuşla sonsuz kahve seçeneklerine ulaşılabiliyor, her demlemeden sonra devreye giren single portion cleaning de yapılan her kahvenin aromasını koruyor ve makinenin her zaman hijyenik kalmasını sağlıyor.

 

Mutfak, Banyo ve Ankastre Cihazlar Fuarı 2009'daki Siemens standında sergilenen bir başka Siemens teknolojisi ise jetMatic serisi bulaşık makineleri. Dünyada ilk kez Siemens tarafından beyaz eşyada kullanılan ve beyaz eşya teknolojisinde son nokta olan Zeolit kurulama teknolojisini kullanan ankastre jetMatic serisi bulaşık makineleri, en hızlı yıkayan bulaşık makineleri olmayı şimdi eskisinden daha fazla hak ediyor. Yeni jetMatic, tıpkı diğer Siemens bulaşık makineleri gibi enerji, yıkama ve kurutma performansı olarak AAA verimlilik sınıfına sahip. Zeolit teknolojisi sayesinde, standart 50 derece ekonomi programında Siemens kendi dünya rekoru olan 140 dakikayı 125 dakikaya indirmeyi başarıyor. varioSpeed özelliği seçilerek yıkama programının süresi yüzde 50'ye varan oranda kısaltılabiliyor. varioDrawer özelliği ile çatal bıcaklar ile maşa gibi aletler artık üçüncü bir sepette yıkanıyor. emotionLight teknolojisiyle makinedeki bulaşıkların temizliği de çok daha net görülüyor.

  www.siemensevaletleri.com


Geri Dön