30 / 04 / 2024

Türk Telekom, Allianz Konut Sigortası hediye edecek!

 Türk Telekom, Allianz Konut Sigortası hediye edecek!

Türk Telekom, başvuruda bulunan bireysel müşterinin telefonun hattının bağlı olduğu konutlara 5 bin lira tutarında Allianz Konut Sigortası hediye edecek....





Türk Telekom, bu yılın sonuna kadar başvuruda bulunan tüm bireysel müşterilerin hatlarının bağlı bulunduğu konutlara Allianz Konut Sigortası hediye edeceğini bildirdi.  Abonelerin evleri ücretsiz olarak yangın, yıldırım, dahili su, infilak ve hırsızlık durumlarına karşı Allianz güvencesiyle 5.000 TL tutarında sigorta kapsamına alınacak. Bu kapsamda 13 milyon abone bulunuyor.


İlgili bireysel aboneler herhangi bir taahhütte bulunmadan ve hiçbir ek ücret ödemeden konut sigortasını alabiliyor. Sigorta 1 yıllık olacak. Bu süre içerisinde aboneliklerini sonlandıran müşterilerin konutları sigorta kapsamından çıkarılacak. Kapmanyaya SMS ile başvurmak isteyenlerin tüm cep operatörlerden ”Sigorta” yazıp, boşluk bırakıp başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte telefon numaralarını 6616’ya göndermeleri yeterli olacak.


Şirket açıklamasında bireysel Ev Avantaj tarifeleri ile abonelerin paketlerindeki dakikayı gün  içinde ücretsiz konuşma için kullanabildiği hatırlatılırken, bireysel abonelerin herhangi bir başvuru gereği olmadan aylık 3000 dakikalık konuşma hakkına sahip oldukları bilgisine yer verildi.


Türk Telekom yeni başlatılan uygulamayla 444 ile başlayan özel servis numaralarının da bu saatler arasında ev telefonlarından bedava aranabildiğini duyurdu.

Milliyet


Geri Dön