05 / 05 / 2024

Silifke'de yollar asfaltlanıyor!

Silifke'de yollar asfaltlanıyor!

Silifke Belediyesi tarafından şehir merkezi ve mahallelerde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları, Taşucu Mahallesi'nde tüm hızıyla sürdürülüyor. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.



Taşucu Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek, Garaj Amiri Mustafa Giiler'den bilgi alan Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Söz verdiğimiz gibi asfaltsız mahalle yolumuz kalmayacak. Sırasıyla bütün mahallelerimiz sıcak asfalta kavuşacaktır. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor' dedi. 


'Mahalle yollarımız sıcak asfalta kavuşuyor' 

Silifke'nin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projelerini başarıyla yürüttüklerini, bunun yanı sıra mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Başkan Mustafa Turgut, 'Öncelikli olarak gerek şehir merkezi ve gerekse mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarına hız verdik. Çalışmalarımız kapsamında mahallelerimizde asfaltı eksik olan noktalardan başlayarak, bakım ve onarım yapılacak bölgelere doğru hareket ediyoruz. Şu an Taşucu Mahallemizde yollarımızın asfaltlama işlemi devam ediyor. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Silifke inşa edeceğiz" dedi. 


'Halkımızın memnun kalması bizleri de mutlu ediyor' 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a, asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak bilgiler aktaran Belediye Garaj Amiri Mustafa Güler, "Silifke Belediyesi olarak verdiğimiz kaliteli asfalt sözünü tam anlamıyla yerine getiriyoruz. Belediye Başkanımız çalışmaları yerinde inceleyerek gerekli talimatları bize veriyor. Gerek şehir merkezi gerekse mahallelerimizin bütün ara sokak ve caddelerini asfaltlıyoruz. Hafta sonu da çeşitli mahallelerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ekiplerimiz, inanılmaz bir yoğunluk ve özveriyle çalışıyorlar. Eski parçalanmış asfaltı sökerek yerine kaliteli ve yeni asfaltı döküyoruz.'dedi.

 

Taşucu Mahallesi sakinleri de, yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve ekibine teşekkürlerini ilettiler. 


Mersin İmece


Geri Dön