04 / 05 / 2024

Silivri Kınalı Çağdaş Kent'te yasam bayramda başlıyor!

Silivri Kınalı Çağdaş Kent'te yasam bayramda başlıyor!

Anka Yapı, Silivri Kınalı'da yürüttüğü 483 konutlu Çağdaş Kent 3. Etap'ta yaşam Rama-zan ve Zafer Bayramı'nın birlikte.kuflandığı 30 Ağustos'ta başlıyor



Anka Yapı, Silivri Kınalı'da yürüttüğü 483 konutlu Çağdaş Kent 3. Etap'ta yaşam Rama-zan ve Zafer Bayramı'nın birlikte.kuflandığı 30 Ağustos'ta başlıyor. Anka Yapı yetkilileri de Aralık 2011 olarak belirle-dikleri birim tarihinden 4 ay önce teslimat yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Anka Yapı'nın tüm konutlarında standart olan ve konut yapımında en önemli özelliği olan depreme dayanıldı radyal tünel, tünel kalıp sistemi olup konutlarda doğalgaz kombi sistemiyle ısıtma, asansör ve binalarda ısı yahtımlan mevcut bulunuyor.

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkam Saadet Temel, "Silivri Kınalı'da ürettiğimiz modern, güvenli ve uygun satış politikamıza Anka Yapı olarak devam ediyoruz" dedi. Temel, Çağdaş Kent 3. Etap'ta konut fiyatlarmm 89.000 TL ile 100.000 TL arası olduğunu, Anka yapı özel finans sistemiyle sıfır faiz 60 ay vade veya 120 aya kadar banka kredisi imkanının sağlandığını belirtti.
Sözcü


Geri Dön