18 / 05 / 2024

Silivri Sunflower Evleri'nde hemen teslim!

Silivri Sunflower Evleri'nde hemen teslim!

Firma: Saral İnşaat

Proje: Sunflower Evleri

Ülkemizde ilk defa uygulanan ‘ileri ahşap sistem teknolojisi’ ABD ve Kanada ASTM standartları ile Türk imar mevzuatına uygun olarak inşa edilen Sunflower projeler konsepti; sektörde 42 yıldır faaliyet gösteren Saral İnşaat Grubu tarafından inşa edilmekte



Ülkemizde ilk defa uygulanan ‘ileri ahşap sistem teknolojisi’  ABD ve Kanada ASTM standartları ile Türk imar mevzuatına uygun olarak inşa edilen Sunflower projeler konsepti; sektörde 42 yıldır faaliyet gösteren  Saral İnşaat  Grubu tarafından inşa edilmektedir. 



Ahşap sistem teknolojisi ile inşa edilen evlerde ahşap yapısallar, dış cepheler, yalıtım, izolasyon, pencere ve dış kapılar ithal edilmekte, teknolojik standartlar çerçevesinde izolasyon ve yalıtımları çözümlenmiş, ‘heat-pump’ ısıtma-soğutma sistemler, mutfak, beyaz eşyalar ve iç dekorasyon alternatifleri de sizlerin beğenisine göre sunulmaktadır.


Silivri Sunflower Evleri nde hemen teslim!


Silivri Sunflower projesi; Marmara denizi kıyısında 1,2 km’ lik sahil şeridinde, tüm altyapısı bitirilmiş 923.000 m2 bir alanda 380 villadan oluşuyor.


Sosyal tesisleri, restaurant-cafe, spor merkezi ve diğer rekreasyon alanları ile koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesinin uygulandığı bu projede; müstakil bahçeler 465 m2 ile 2.200 m2 arasında değişiyor. Evler ise 205 m2 ile 465 m2 arasında 5 değişik modelde sizlerin kullanım tercihlerinize göre hazırlandı. 


Sunflower projesi genel jeneratör sistemi, bahçe sulama sistemi ve depoları, 7/24 güvenlik, müşteri memnuniyet departmanı ve site hizmetleri ile deprem güvenliği, nemsiz ve rutubetsiz ortamlar, bakım gerektirmeme ve ekonomik kullanım vb. gibi özellikleri ile emsalsizdir.


Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesinin uygulandığı bu proje de sizlerin yaşamdan tüm beklentilerinize cevap bulacağınıza emin olabilirsiniz.


Toplam 380 konuttan oluşan Sunflower  Evleri'nde daire tipleri sunlight – 205 m2 (4+1), Season – 311 m2 (5+1), Sunshine – 350 m2  (5+1),Seasand – 403 m2 ( 5+1),Sunset – 465 m2 (6+1) şeklinde tasarlandı.



İstanbul Avrupa Yakası Silivride konumlanan Sunflower  Evleri açık  spor  alanları  olarak  basketbol, voleybol, futbol  ve  tenis sahaları ile mini golf, satranç  alanı, yürüyüş alanları yanısıra kendine  ait  plajında beach teras ve iskele ile site sakinlerine hizmet vermektedir. Açık alanların yanısıra Restaurant, cafe bar, market, kuaför salonu ,resim atölyesi ile fitnees, masaj, buhar odası ,sguash, aerobik salonu, açık havuz ve sport cafeyi bünyesinde barındıran Sunflower  Sport  Center  aktif olarak hizmet vermektedir.




Telefon: 0212 736 18 18 

Web: www.sunflower.com.tr


projeye sor



Geri Dön