01 / 10 / 2024

Silkar Holding rotayı inşaata çevirdi!

Silkar Holding rotayı inşaata çevirdi!

Zirai ve endüstriyel ekipman, otomotiv yedek parça ve bahçe mobilyaları imalatına ek olarak bir çok alanda faaliyet gösteren Silkar Holding,  Denizyaka Turizm Yatırımı ve İşletmeciliği AŞ ile inşaatçılık yapacak




Bayrampaşa Orta Mahallesi Topkapı Maltepe Caddesi’ndeki Silkar Plaza’nın adres olarak gösterildiği Denizyaka Turizm Yatırımı ve İşletmeciliği, 11 Kasım 2010 tarihinde şirket ana sözleşmesini imzalayarak İTO’ya kaydını yaptırdı. Sermayesi 50 bin TL olarak kayıtlara geçen Denizyaka Turizm Yatırımı ve İşletmeciliği konaklama ve otel inşaatı konusunda faaliyet gösterecek.

Tatil köyleri, golf tesisleri, havuzlar, spor tesisleri, kongre ve sergi merkezleri, lokantalar eğlence yerleri ve diğer her türlü turistik tesislerin satın alınması ve kurulmasına ek olarak işlettirilmesini de üstlenecek olan şirket, diğer gayrimenkul hizmetlerini de yerine getirebilecek.

Denizyaka Turizm Yatırımı ve İşletmeciliğinde Attila Ahmet Silahtaroğlu, Burhan Silahtaroğlu ve Yeşim Esmer yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.


Geri Dön