28 / 04 / 2024

Silkar Holding, Silkar Plaza'ya taşındı!

Silkar Holding, Silkar Plaza'ya taşındı!

Silkar Holding şirketlerinin, Bayrampaşa'da yeni inşa edilen Silkar Plaza'ya taşındığı bildirildi



Konuya ilişkin yazılı açıklamada, Silkar Holding A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren üretim grubu haricindeki tüm şirketlerin, 1982 yılından bu yana faaliyet gösterdikleri Taksim'deki merkezlerinden Bayrampaşa'da yeni yaptırılan Silkar Plaza'ya geçtiği belirtildi.

Silkar Holding A.Ş. Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Silahdaroğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Silkar Plaza'yı, 45 yıldır Türk ekonomisi için katma değer yaratan Silkar Holding A.Ş. şirketlerinin yeni "merkez üssü" olarak tanımlayarak, Grup şirketlerinin bugün 2 binin üzerinde çalışanı ile zirai ve endüstriyel ekipman, otomotiv yedek parça, motosiklet, mermer-granit, su ve kanalizasyon pompaları, bahçe mobilyaları imalat, ithalat ve ihracatından, turistik oteller ve tatil köyleri, inşaatı ve işletmesi ile turizm ve sigorta acenteliğine kadar uzanan geniş bir yelpazede faaliyet gösterdiğini kaydetti.

Silahdaroğlu, "Bugün üretim grubu haricinde tüm şirketlerimizi bir kez daha aynı çatı altında buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Silkar Plaza'da grup şirketlerimizin büyük bir sinerji yaratacağına inanıyoruz" dedi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Silkar, yeni binasına taşındı 
 
Silkar Holding'e bağlı şirketler, Bayrampaşa'da yeni inşa edilen Silkar Plaza'ya taşındı. Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Silahdaroğlu, bundan sonra yeni merkez üslerinde faaliyete devam edeceklerini söyledi.  
 
2 bini aşkın çalışanı bulunan Silkar, zirai ve endüstriyel ekipman, otomotiv yedek parça, motosiklet, mermer-granit, su ve kanalizasyon pompaları, sigortacılık, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteriyor.
Zaman


Geri Dön