13 / 05 / 2024

Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Siltaş Yapı imzası taşıyan Siltaş Panorama projesi satışa sunuldu. Peki Siltaş Panorama konut fiyatları ne kadar? İşte Siltaş Panorama hakkında tüm detaylar...



Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında

Siltaş Panorama’nın konumuna yönelik bilgiler veren Murat Özdemir "Projemiz; metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede konumlanıyor. E -5’e 2, TEM’e 10 dakika uzaklıkta bulunan projemiz; okul, market, AVM, kuaför, hastane gibi önemli noktalara yakınlığıyla da yaşam standartlarını yükseltiyor" diye ifade etti.

Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesi

Söz konusu projesinin Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olduğuna dikkat çeken Murat Özdemir sözlerini şöyle tamamladı: “Bu projenin bizim için anlamı çok büyük evet ama aynı zamanda İstanbul için de anlamı çok büyük. Çünkü Siltaş Panorama sunduğu tüm üst düzey özelliklerin yanı sıra aynı zamanda bir kentsel dönüşüm projesi. Türkiye bildiğiniz gibi bir deprem bölgesi. Ülkemizin yüzölçümünün yüzde 92’si, nüfusunun yüzde 95’i ne yazık ki deprem kuşağında bulunuyor. Olası bir deprem anında can ve mal güvenliğini sağlamak için binaların depreme karşı güvenli durumda bulunması hayati önem taşıyor. Kentsel dönüşümün bu anlamda en önemli gücümüz olduğu düşüncesiyle Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor olmaktan dolayı gururluyuz.”

Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Lansmana özel kampanya fırsatı

Siltaş Panorama’nın satış koşullarından ve lansmana özel başlattıkları kampanyadan bahseden Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç ise "Projemizde 104 adet 2+1, 485 adet 3+1, 50 adet 4+1, 6 adet 5+1 ve 5 adet dubleks dairemiz bulunuyor. Açık ve kapalı mutfak seçenekleri bulunan 2+1 dairelerimiz; 70 metrekareden 115 metrekareye kadar değişiyor. 30’a yakın farklı alternatifle sunduğumuz 3+1 ve 3,5+1’lerin büyüklükleri 120 metrekareden 170 metrekareye kadar değişiyor. 7 farklı çeşidi bulunan 4+1’lerin büyüklükleri 190 metrekareden başlayıp 270 metrekareye kadar çıkıyor. Bunların içinde dubleksler ve teras bahçeli seçenekler de mevcut. Çok özel olan 5+1 dairelerimizin büyüklüğü 625 metrekareye kadar çıkıyor. Bu dairelerimizin terasları ve kendilerine ait yüzme havuzları bulunuyor. Projede metrekare fiyatlarımız şu an itibarıyla 28 bin liradan başlıyor. Daire tiplerine göre ise 2+1’lerde 2 milyon ila 3 milyon arasında, 3+1’lerde 3 milyon ila 6 milyon lira arasında, 4+1’lerde 6 buçuk milyon ila 8 buçuk milyon lira arasında, 5+1’lerde ise 9 milyon ila 18 milyon lira arasında değişiklik gösteriyor. Kampanyamız kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim uyguluyoruz. Ödemenin yüzde 40’ını peşin alıyor, kalan kısmında da şirketimiz bünyesinde 24 aya kadar taksit yapıyoruz. Banka kredisi kullanmak isteyenler için de pek çok kamu bankası ve özel banka alternatifi sunacağız. Tabii bunun yanı sıra kişiye özel alternatif ödeme planları da geliştirebiliyoruz. Çünkü biz konforlu ve özel bir hayat arayanların hayal ettiği eve kavuşmasını ve doğru bir gayrimenkul yatırımı ile kazançlı çıkmasını amaçlıyoruz. Konsept peyzajlı yeşil alanlar, zengin sosyal olanaklar, LifeX çözümleri ve deniz manzarasına karşı yeşilin içinde özgün bir yaşam için herkesi Siltaş Panorama’ya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Siltaş Yapı lansman toplantısı 9 Haziran'da!


Geri Dön