Yeni Projeler

Siltaş Yapı’dan Pendik’e 351 konutluk yeni proje geliyor!

Siltaş Yapı, İstanbul Pendik’te inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Dolayoba Mahallesi’nde yükselecek olan projede 361 konutun yanı sıra 28 adet ticari alan da bulunuyor. 

Siltaş Yapı, İstanbul Pendik’te inşa edeceği yeni projesi için start verdi. Siltaş Yapı’nın Pendik Dolayoba Mahallesi’nde hayata geçireceği yeni projesinde 361 konutun yanı sıra 28 adet ticari alan da bulunuyor.

Siltaş Yapı’nın Pendik’teki yeni projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı. 

1 milyar 200 milyon 204 bin TL’ye mal olacak proje Dolayoba Mahallesi Yakacık Cadesi 10447 Ada 1 Parsel üzerinde yükselecek. 

Arsa alanı 10 bin 203 metrekare olarak açıklanan Siltaş Yapı Pendik projesinin inşaat alanı 64 bin 182 metrekare olarak açıklandı. 

Siltaş Yapı Pendik projesi kapsamında A, B, C ve D olacak şekilde toplam 4 blok inşa edilecek. 

Projedeki;
-A blokta 4 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olmak üzere toplam 14 kat, 63 adet daire ve 1 adet ticari alan
-B blokta 4 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olmak üzere toplam 14 kat, 72 adet daire ve 7 adet ticari alan, 
-C blokta 4 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olmak üzere toplam 14 kat, 144 adet daire ve 12 adet ticari alan,
-D blokta 3 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olmak üzere toplam 13 kat, 72 adet daire ve 8 adet ticari alan yapılacak.

Karma proje olarak yükselecek olan Siltaş Yapı Pendik projesinin ruhsatı ÇED Gerekli Değildir kararından sonra alınacak. 

Konutların dışında ticari alanların da yer alacağı Siltaş Yapı Pendik projesinde 514 araçlık kapalı otoparka da yer verilecek. 

SİLTAŞ YAPI PENDİK PROJESİ NEREDE?

Siltaş Yapı Pendik projesinin bitişiğinde konutlar, siteler, bankalar ve okullar yer alıyor. Söz konusu proje alanına en yakın yerleşim alanı 50 metre mesafede yer alırken, projenin kuzey yönünde 500 metre uzaklıkta Velibaba Meslek ve
Teknik Anadolu Lisesi, 500 metre batısında Mehmet Rüştü Aşık Kutlu Cami bulunuyor.

2025 YILINDA TAMAMLANACAK

Siltaş Yapı Pendik projesinin inşaat aşamasında 250 personel çalışması planlanıyor. 2025 yılının ikinci yarısında tamamlanması planlanan Siltaş Yapı Pendik projesinde 1.168 kişinin yaşaması bekleniyor. 
 

Konut sahipliği oranı son 10 yıldan bu yana sürekli düşüyor!

Araba mı alalım yoksa ev mi? Ünlü analist ilk önce alınması gerekeni açıkladı! Milyonları ilgilendiriyor...

Konut kredisi ile ev almak isteyenlere uzmanlardan uyarı geldi: Sabırlı olun!