Genel

Silverline mutfak tasarımına farklı bir boyut kazanıyor

Mutfak ürünlerinin öncülerinden Silverline, bu kez de SLV 901 çok fonksiyonlu dokunmatik ankastre fırını ile mutfakta yeni deneyimler sağlamanızı sağlıyor

Tasarımı ve teknolojisi ile dikkat çeken ankastre mutfak ürünleri markası Silverline, SLV 901 çok fonksiyonlu dokunmatik ankastre fırın ile yemek pişirme deneyimine farklı bir boyut kazandırıyor.

Silverline ankastre fırınlar dijital olarak programlanabilme özelliğinin yanı sıra, 9 fonksiyondan en uygun olanı seçerek yemeklerin arzu e dilen lezzette pişmesini sağlıyor.

Dokunmatik kontrol özelliği ile en uygun ateşleme seviyesinden biri seçilebil en Silverline, sahip olduğu sıcaklık, zaman ayarlayıcıları ile de mutfakta geçirilen zamanın daha verimli olması sağlanıyor. Seç ilen program bittiğinde ise alarm ile haber vererek daha az enerji kullanılmasını sağlıyor. Silverline, 75 litrelik geniş iç hacmi sayesinde de kalabalık misafirlerinizi ağırlama imkanı tanıyor.

çok fonksiyonlu olmasının yanı sıra tasarımı ile detaylara önem veren bayanların gözdesi olan Silverline, güvenlik konusundaki ayrıntıları ile dikkat çekiyor. Program sonu devre kesicili alarm özelliği ile mutfaklarınızda güvenliği artıran fırın, çocuk kilidi özelliği ile de çocukları da tehlikelerden uzak tutuyor.

Milliyet Emlak