27 / 04 / 2024

Sinbo SVC-3449 elektrikli süpürgede fiyatlar ne kadar? Nerelerde satılıyor?

Sinbo SVC-3449 elektrikli süpürgede fiyatlar ne kadar? Nerelerde satılıyor?

Evine, iş yerine veya başka bir yere elektrikli süpürge almak isteyenler için Sinbo, son derece ideal bir elektrikli süpürge piyasaya sundu. Sinbo, son teknolojik özelliklerle donattığını bu elektrikli süpürgeyi çeşitli firmalarda satışa çıkardı.



Sinbo’dan elektrikli süpürge alanında resmen sınıfının en iyisi olacak bir elektrikli süpürge müjdesi geldi. SVC-3449 elektrikli süpürgeyi üreten Sinbo, ürüne ilişkin tüm detayları da müşterileri için yayımladı.

Sinbo SVC-3449 890 W toz torbalı süpürge ev temizliğini pratikleştiren teknolojisiyle ideal elektrikli süpürgeler sınıfına giriyor. Evinizi hızlı ve etkili biçimde temizleme imkânı veriyor. Daha sağlıklı bir hayat için alerjenlerden büyük oranda arınmış bir ortam sağlar.

Sinbo SVC-3449 elektrikli süpürgede fiyatlar ne kadar? Nerelerde satılıyor?

HEPA FİLTRE İLE DAHA KONFORLU EVLER 

Hepa filtre evinizin alerjenlerden büyük oranda temizlenmesine olanak tanır. Toz ve evcil hayvan tüylerinin ev ortamından arındırılmasında aktif rol oynayarak daha sağlıklı bir ortam yaratır. 

890 W güçle çalışan elektrikli süpürge temizlik işlerinin daha randımanlı ilerlemesini sağlar. Yüksek performanslı çalışma olanağı sağlayarak evinizin daha temiz olmasını mümkün kılar.

Emiş gücü ayarı temizlik yaparken duruma göre hareket etme imkânı verir. Tozun ve kirin düzeyine göre ve bunun yanı sıra, temizliği yapılan zeminin yapısına göre emiş gücünü belirlemenizi mümkün kılar. Böylece, daha aktif bir temizlik olanağı sağlar.

KUTU İÇERİĞİ 

Sinbo toz torbalı süpürgenin kutusunda süpürge, kenar/köşe aparatı, mobilya aparatı, garanti belgesi ve kullanma kılavuzu bulunur.

Sinbo SVC-3449 elektrikli süpürgede fiyatlar ne kadar? Nerelerde satılıyor?

SİNBO SVC-3449 ELEKTRİKLİ SÜPÜRGENİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • ​​​​​​Enerji Sınıfı / Halıda Çekiş Sınıfı / Sert Zeminde Çekiş Sınıfı: C / B / C

  • Motor Gücü:  890 W 

  • Ses Seviyesi:  70 dB 

  • Süpürge Türü: Toz Torbalı

  • Toz Hacmi: 1.5 Lt

  • Ürün Rengi: Siyah

SİNBO SVC-3449 ELEKTRİKLİ SÜPÜRGENİN FİYATI

2 bin 499 TL: HepsiBurada / Sezer AVM

AYRINTILAR İÇİN: https://www.hepsiburada.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Eylül 2023 tarihinde saat 04.01'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.98 Türk Lirası, Euro 29.80 Türk Lirası, altının gramı ise 1668 Türk Lirası değerindedir.

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Altus AL 719 3050 W buharlı ütüde cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte AL 719 3050 W buharlı ütünün özellikleri ve fiyatı..

Beko’dan robot süpürge hamlesi! Robo-X 2.0 RS 8121 robot süpürgenin fiyatı belli oldu!


Geri Dön