29 / 04 / 2024

Sinpaş Altın Oran yeni reklam filmi ile ev sahiplerini arıyor!

 Sinpaş Altın Oran yeni reklam filmi ile ev sahiplerini arıyor!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Altınoran

Türkiye’nin temalı en büyük konut projesi Altınoran, Ankaralıların projeyi seçme nedenlerini reklam filmiyle ekranlara taşıdı. Cast kullanılmayan reklam çekimlerinde ev sahipleri Altınoran’ı seçme nedenlerini kendileri anlattı.




Ankara’nın yeni konut projesi Altınoran, Ankara’yı pek çok yenilikle tanıştırmaya hazırlanırken, ev sahibi olmayı düşünen Ankara’lılardan yoğun talep görüyor. Projenin ilgiyle takip edilmesinin sırrı ise ilk olma özelliği taşıyan pek çok sosyal donatıyı içinde bulunduruyor olması.  Alışveriş alanları, gölü, 640 metrelik göl kenarı yürüyüş yolu, iç bahçesinde yer alan adaları, farklı konseptlerdeki avluları, su kanalları, mağazaları, cafe ve restoranların yanı sıra, İmrahor Vadisi sırtlarında bulunan ve yaklaşık 620 bin metrekarelik alana yayılan rekreasyon alanındaki zengin bitki örtüsü, kayak pisti, çocuk vadisi ve buz pateni ile Altınoran,  Çankaya Oran’a yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.


 ‘Cast’ değil gerçek ev sahipleri!

Proje, içinde barındırdığı ve Ankara’da ilk olacak sosyal olanaklarını anlatmak üzere yeni reklam filminde de cast yerine gerçek ev sahiplerine yer verdi. Her yaş grubunu temsilen üç farklı çiftin yer aldığı reklam fimlerinde ev sahipleri tamamen kişisel beklenti ve kendi düşüncelerini paylaşıyor.


Sinpaş Altın Oran reklam filmi için tıklayınız


 Sinpaş Altın Oran yeni reklam filmi ile ev sahiplerini arıyor!


Altınoran hakkında

1 milyon 850 bin metrekare alan üzerine kurulacak ve ilk bölüm 2647 konuttan oluşacak Sinpaş Yapı’nın doğa ve modern yaşamı bir araya getiren anlayışıyla tasarladığı Altınoran, ilk olma özelliği taşıyan pek çok sosyal donatısıyla fark yaratıyor. Projenin ortasında yer alacak gölü, Alışveriş alanları, 640 metre uzunluğundaki iç bahçesinde yer alan adaları, avluları, su kanalları, mağazaları, cafe ve restoranları ile fark yaratıyor. Ayrıca projenin ortasında yer alan İmrahor Vadisi sırtlarındaki yaklaşık 620 bin metrekarelik alana yayılan rekreasyon alanındaki zengin bitki örtüsü, kayak pisti, çocuk vadisi ve buz pateni ile  Altınoran  Ankara’nın merkezi Çankaya’da yer alıyor.



Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ile 2023 kuleleri ve her ikisinin arasında yükselen Cumhuriyet Kulesi, ay ve yıldızdan esinlenilen mimarisiyle Ankara’nın yeni simgesi olacak. Kule etaplarının yanında 10 bin metrekarelik Altınalan Alışveriş Alanı’nın vadi bölümüne bakan kısmında yer alacak. Ayrıca 50 bin adet ağaç dikilecek Altınvadi, Çankaya’nın yeni oksijen kaynağı olacak. Projenin içinde yer alan Skywalk ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatacak, rekreasyon alanlarına ulaşım ise teleferikle sağlanacak.


Türkiye’nin temalı en büyük konut projesi Altınoran’da 65 m2 ile 300 m2’lik dairelerin fiyatları 223.000 TL ile 819.000 TL arasında değişiyor. 1+1’den 6+1’e kadar uzanan farklı büyüklüklerde göl manzaralı evlerden vadi manzaralı evlere kadar her ihtiyaca uygun konut seçeneklerinin yer aldığı ve sıra dışı bir mimarinin kullanıldığı Altınoran projesinde, göl ve vadi manzarasının keyfini çıkarmak mümkün olacak. 



Proje Künyesi


Proje ismi:Altınoran

Firma: Sinpaş Yapı

Konum: Çankaya - Oran

Toplam Arazi:1 milyon 850 bin m2

Toplam İnşaat Alanı: 1 milyon 200 bin m2

Toplam Konut:2 bin 647

1. ve 2. Etap Konut Sayısı: 1033 konut

Metrekare Aralığı: 65 ile 300 metrekare

Fiyat Aralığı: 223.000 TL ile 819.000 bin TL

Teslim Tarihi:1. Etap Ağustos 2014, 2. Etap Aralık 2014 

                                            3.Etap Mart 2015, 4. Etap Mayıs 2015




Satış Ofisi:  ALTINORAN

www.sinpasaltinoran.com.tr

444 1974 


projeye sor



Geri Dön