28 / 04 / 2024

Sinpaş, Gaziantep´te yatırım projesi gerçekleştirecek!

Sinpaş, Gaziantep´te yatırım projesi gerçekleştirecek!

Sinpaş Yapı, GAP´tan sonraki en büyük yatırımlardan bir tanesini Gaziantep´te yapacak



İmza attığı projelerle sektörde kendine önemli bir yer edinen Sinpaş Yapı, İstanbul´daki konut projelerinden sonra Gaziantep´i değiştirecek ve yenileyecek bir projeye imza atıyor.  Sinpaş Yapı ve Nakipoğlu ailesinden Taner Nakipoğlu´nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Paralel Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek bu proje, bölgenin en büyük ve ilk temalı konut projesi olacak... Ekim 2010´da inşaatına başlanacak proje, 1.2 milyar dolar´lık yatırım değeriyle, toplam 1 milyon m² alana kurulu ve 3.467 konuttan oluşuyor.  Proje kapsamında ayrıca üniversite, sağlık üniteleri, ticari alanlar ve sosyal donatı alanları da bulunmaktadır...
 
 
Sinpaş Yapı ve Paralel Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Gaziantep projesi, bölgenin en büyük ve ilk temalı konut projesi olacak. Bu işbirliği kapsamında tasarım yönetim koordinasyonu ve satış-pazarlama faaliyetleri Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilirken, projenin yapımını ise Taner Nakipoğlu´nun Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürdüğü Paralel Gayrimenkul üstlenecek...
 
GAP´tan sonraki en büyük yatırım...
Gaziantep´te 1 milyon m2 alana kurulacak proje, "Premium" bir hayatın kapılarını açmayı hedefliyor. Gaziantepliler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan proje hakkında şimdiden Sinpaş merkez ofisi aranarak, bilgi alınmaya başlandı. Gazianteplilere seçkin bir yaşam sunacak bu proje, bölgenin GAP´tan sonraki en büyük yatırımı olmanın yanı sıra bölgenin ilk ve en büyük konseptli konut projesi olacak. Projenin yatırım değeri ise 1,2 milyar USD.
Projenin ana öğelerinden olan su ve bu suyun bir göl olarak tüm projeye yayılması konsepti, suyunun güzelliğinden ve bolluğundan dolayı eski adı Ayıntap yani "Suyun Gözü" olan Gaziantep´in bu özelliğinin projeye yansıması olacak. Biyolojik gölet ve peyzaj manzarasına sahip evleriyle proje, Antep´in gelenekleri ve tarihi dokusundan uzaklaşmadan lüks, seçkin ve keyifli bir yaşam sunacak.
 
Farklı büyüklükteki ev seçenekleri, dikkat çekiyor...
Toplam 1 milyon m2´lik yüzölçümüne sahip projede farklı büyüklüklerde toplam 3.467 konut bulunuyor. Proje genelinde yer alan 3+1 /3,5+1 /4+1 /4,5+1 / 5+1 /5,5+1, sıra ev, ikiz villa, müstakil villa ve yalı tipi müstakil evler, geniş bir kesime hitap ediyor.
Ekim 2010´da yapımına başlanacak projenin satışları etaplar halinde gerçekleşecek. 3+1´den başlayıp, 5,5+1´e kadar yayılan farklı tipte daireler, sıra ev, ikiz villa, müstakil villa ve yalı tipi konutlardan oluşan, satışa çıkacak ilk etabın, Ekim 2012´de tamamlanması planlanıyor.
Gazianteplilere yeni bir yaşam stili ve premium bir hayat standardı sunan Sinpaş Yapı ve Paralel Gayrimenkul´un bu büyük projesi, geniş ve zengin sosyal alanlarıyla sakinlerine eşsiz aktivite olanakları sunacak. Açık - kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, cafe-restaurantlar ve alışveriş üniteleri proje sakinlerinin proje içinde keyifli zaman geçirmesini sağlayacak. Gaziantep´in ilk yelken ve golf kulüpleri de bu proje sayesinde Gazianteplilerle buluşacak. Proje kapsamında, tenis, golf, su sporları gibi farklı spor dallarının yer alacağı spor ve yelken kulübü, anfi tiyatro, alışveriş ve keyif meydanları, seyir terasları, piknik alanları ve eşsiz güzellikteki sokak ve bahçeleriyle benzersiz bir sosyal hayat canlılığı yaşanacak.
 
Neden Gaziantep?
Proje, kamuoyunda bilinen Gaziantep cemiyet hayatının da tanınmış simaları tarafından şimdiden büyük ilgi gördü ve bu kişiler şimdiden evlerini, özellikle villalar ve yalı dairelerini seçip kaporalarını yatırdılar. Bölgenin gelişmeye açık yapısı ve özellikle bölgede bulunan Zirve Üniversitesi sayesinde önümüzdeki yıllar içinde projenin büyük değer artışı elde edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Dolayısıyla projenin yatırım değeri de oldukça yüksek olacak. Gaziantep ili Güneydoğu´nun ekonomik merkezlerinden biri olarak biliniyor. Bölgenin ekonomik yönden kalkınmış olması, halkın birikim ve yatırım oranlarını da olumlu yönden etkiliyor. En çok tercih edilen yatırım aracı ise gayrimenkul... Bölgede ayrıca lüks konut sektörü için büyük bir potansiyel ve talep bulunuyor. Sinpaş Yapı ve Paralel Gayrimenkul tarafından yapılan uzun süreli araştırmalar ve çalışmalar doğrultusunda bölgedeki yoğun talep fark edildi ve bu talebe yanıt vermek için Gaziantep seçildi.

Geri Dön