27 / 04 / 2024

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, yeni reklam kampanyasını anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, yeni reklam kampanyasını anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, yeni reklam kampanyası için basının karşısına geçti. Çelik'in önemli açıklamalarını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi ve kaydetti...



Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in açıklamalarını izlemek için tıklayın!

SİNPAŞ GYO, KONUT ALACAKLARA JOSE MOURİNHO İLE TRANSFER TEKLİF EDECEK!

Geçtiğimiz beş yılda 5 bin konut yaparak gelecek 5 yılını planlarında bunu ikiye katlayarak 10 bin konut inşa etmeyi planlayan Sinpaş GYO, yeni tanıtım çalışmalarında Real Madridin Teknik Direktörü Jose Mourinho ile işbirliğine gitti. Yeni eve transfer isminin verildiği kampanyanın reklamları kurban bayramında yayınlanmaya başlarken, konut satışı ile ilgili çalışmalar da bayram ertesi start alacak.

Sinpaş GYO bu yolla 800, yeni satışa çıkacak projelerdeki konutlarla birlikte 2200 civarında konut satışı planlıyor.

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ile Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekincinin katıldığı kampanyanın tanıtımı Ortaköyde gerçekleştirildi. Burada piyasanın nabzıyla ilgili açıklamalar yapan Çelik, Türkiyede ancak doların hareketliliği ile piyasaların hareketleneceğini dile getirdi. Geçtiğimiz dönemdeki reklam kampanyasını bu konsept üzerine kurguladıklarını açıklayan Çelik, Türkiyede dövizden artık kazanılmıyor. Bunun yerine gayrimenkul yatırımları çok daha akılcı. Gayrimenkulde kazanç uzun vadeye yayılır. Alan ve beklemesini bilen her zaman kazanır diye konuştu.

1970lerden bu yan Türkiyede ekonominin ve insanların konutla ilişkisinin çok değiştiğini anlatan Çelik, 1970lerde insanlar konut almak istiyordu. O zamanlar araba almak isteyenler 6 ay bekler, gelen zamları öder ve ancak o zaman araba sahibi olabilirdi. Bu anlayışı bizde sattığımız konutlarda uygulamak istiyoruz. İnsanların yeni evlerine transfer etmek istiyoruz. Bunu da tanınan ve bilinen bir isimle gerçekleştirmek istedik dedi.

İnsanların artık bir şekilde konut sahibi oldukların, artık daha iyisini yada ikincisini almak isteyen bir kitlenin varlığının oluştuğunu belirten Çelik; Evini değiştirmek isteyen bize gelip evini beğenecek. 18 ay boyunca da küçük küçük taksitlerini ödeyecek ve bu 18 ay zarfında evin satmaya çalışacak. 18 ay sonra yeni evine taşınacak, eğer eski evini satabildiyse yeni evin peşinatı olarak ödemesini yapacak. Satamadıysa bize bağlı olan Kentsel Hizmetler şirketine gelecek. Kentsel Hizmetler ekspertiz değerlemesini yaparak ve evi 2. elde satacak diye konuştu.

Yeni tanıtım çalışmalarında Real Madridin Teknik Direktörü Jose Mourinho ile işbirliğine gittiklerini dile getiren Barış Ekincide Josenin, Sinpaşın kişiliği ile örtüştüğüne dikkat çekerek, Sinpaş GYO ve Jose başarıya odaklı, vizyoner, kafasını koyduğunu yapan, cesur kişi ve kurumlar. Her ikisi de iyi örtüştü dedi.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön