27 / 04 / 2024

Sinpaş GYO İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ı satışa sundu!

 Sinpaş GYO İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ı satışa sundu!

Sinpaş GYO, Ankara'da İncek Green ve İstanbul'da Karşıyaka Rezidans'ı aynı anda satışa sundu. Genel Müdür Gacemer, "40'ıncı yılımızda 4 bin konutu yeni ev sahipleri ile buluşturacağız" dedi.



Gayrimenkulde konsept projelerin önde gelen isimlerinden olan Sinpaş GYO, grubun 40'ıncı yılında arka arkaya projeleri sunmaya başladı. Sinpaş GYO, Ankara'da İncek Green ve İstanbul'da yılın 365 günü Egeli bir yaşamı sunan EgeYakası'na komşu Karşıyaka Rezidans'ı lanse etti. İki projenin tanıtımı için İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında Sinpaş'ın 40. yılına ve hedeflerine dair değerlendirmelerde bulunan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "2014 bizim için çok özel. Sinpaş GYO'nun halka arzından bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaptık. Sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da ödüllendirdiği projeler geliştirdik. Boğaz kıyısında yaşamdan, 365 gün Ege yaşantısına, orman manzaralı konutlarımızdan tutun da şehir merkezindeki rezidanslara kadar çok farklı projelere imza attık" dedi. 2013'ün ilk 10 ayında 610 adetlik konut satışıyla 325 milyon TL ciro elde ettiklerini söyleyen Gacemer, bu yıl aynı dönemde bin 225 konut satışıyla 600 milyon TL ciroya ulaştıklarını vurguladı. Gacemer, "Bu yıl geçen yılın aynı dönemine göre adet bazında yüzde 100, ciro bazında ise yüzde 85'lik artış elde ettik. Gururluyuz ki, 40'ıncı yılımızda 2 milyar değerinde 4 bin konutu yeni sahipleri ile buluşturmak için kolları sıvadık. 40 yılın kampanyasını tasarladık. Sinpaş GYO'nun 40 yıla özel fırsatlarıyla herkes ev sahibi olsun istedik" diye konuştu. 


80 AY TAKSİT KAMPANYASI

Toplantıda verilen bilgiye göre İncek Green, aieler için tasarlandı. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan proje, Ankara'da doğayla iç içe bir lokasyonda yapılıyor. İkinci proje olan İstanbul Atakent'teki Karşıyaka Rezidans da, Sinpaş GYO'nun EgeYakası projesine komşu. Toplantıda Sinpaş GYO'nun, kampanyasında 80 ay vade imkânı ve avantajlı ödeme koşulları olduğu da belirtildi.


Sabah 


Geri Dön