10 / 05 / 2024

İncek Green teslimleri

İncek Green teslimleri

Sinpaş GYO, Ankara'da İncek Green ve İstanbul'da Karşıyaka Rezidans'ı aynı anda satışa sundu. Genel Müdür Gacemer, "40'ıncı yılımızda 4 bin konutu yeni ev sahipleri ile buluşturacağız" dedi.

İncek Green fiyat!

İncek Green fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 140 adet konuttan meydana gelen Sinpaş GYO Ankara İncek Green projesinde banka kredisi ile taksit imkanı sunuluyor...

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

İncek Green örnek dairesiyle ziyaretçilerini bekliyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Green’in örnek dairesi, Ankaralıların beğenisine sunuldu. İncek Green’de konut sahibi olmak isteyenler, 5 yıl vade farksız, 10 yıl 0.45 ve 20 yıl 0.82 vade farkı seçenekleri ile kazancın ve mutluluğun kapısını aralıyor.

İncek Green'in 2+1 örnek dairesi tanıtıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen İncek Green'in 2 + 1 örnek dairesi beğeniye sunuldu,

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Sinpaş İncek Green değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş İncek Green değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş İncek Green’de teslimler başladı!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Dünyası’nın en yeni etabı İncek Green’de yaşam başlıyor. Yemyeşil dokusuyla doğanın kalbinde yaşam ayrıcalığı sunan İncek Green’de ilk daireler sahipleriyle buluşuyor.

Sinpaş GYO İncek Green değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'da yer alan İncek Green Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

İncek Loft Ankara'da dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

Akfen İncek Loft daire teslimleri!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft'ta daireler 320 bin 505 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde yükseliyor. Peki Akfen İncek Loft daire teslimleri ne zaman gerçekleşecek?

Akfen İnşaat İncek Loft teslimleri!

108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Akfen İnşaat İncek Loft teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Gölbaşı İncek Loft teslimleri ne zaman?

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Gölbaşı İncek Loft projesinde daire alanları 71 metrekareden başlıyor. Projede 1.199 adet daire yer alıyor. Peki Gölbaşı İncek Loft teslimleri ne zaman?

İncek Loft Ankara teslimleri ne zaman?

İncek Loft'ta dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor. 18 ay ara ödeme yapılmayan proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara İncek Loft teslimleri ne zaman?

Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen İncek Loft Ankara'da 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Ankara İncek Loft teslimleri ne zaman?

İncek Green teslimleri Haberi

İncek Green teslimleri

Gayrimenkulde konsept projelerin önde gelen isimlerinden olan Sinpaş GYO, grubun 40'ıncı yılında arka arkaya projeleri sunmaya başladı. Sinpaş GYO, Ankara'da İncek Green ve İstanbul'da yılın 365 günü Egeli bir yaşamı sunan EgeYakası'na komşu Karşıyaka Rezidans'ı lanse etti. İki projenin tanıtımı için İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında Sinpaş'ın 40. yılına ve hedeflerine dair değerlendirmelerde bulunan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "2014 bizim için çok özel. Sinpaş GYO'nun halka arzından bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaptık. Sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da ödüllendirdiği projeler geliştirdik. Boğaz kıyısında yaşamdan, 365 gün Ege yaşantısına, orman manzaralı konutlarımızdan tutun da şehir merkezindeki rezidanslara kadar çok farklı projelere imza attık" dedi. 2013'ün ilk 10 ayında 610 adetlik konut satışıyla 325 milyon TL ciro...