02 / 05 / 2024

Sinpaş GYO'da bin 190 TL taksitle 84 ay vadeli kampanya!

Sinpaş GYO'da bin 190 TL taksitle 84 ay vadeli kampanya!

Sinpaş GYO'nun, ev sahibi olmak isteyenleri küçük taksitlerle ev alma kolaylığı sağladığı '84 Ay Vade' kampanyasında son haftaya girildi. Kampanyayla 1.190 TL'den başlayan taksitlerle isteyen herkes hayalindeki eve kavuşabilecek



 Sinpaş GYO'nun, '84 Ay Vade' kampanyasında son haftaya gelindi. Ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlayan kampanyada 1.190 TL'den başlayan taksitler ile herkes hayalindeki eve kavuşabilecek. Banka kredisiz ödeme kolaylığıyla sunulan kampanyada yüzde 5'i peşin, yüzde 10'u 1 yıl, yüzde 30'u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiye 1.190 TL'den başlayan taksitlerle 84 ay vadelendiriliyor.

MARKALI KONUTLARA İLGİ ARTIYOR
Sinpaş GYO Ü®cra Kurulu Başkanı Ömer Faruk çelik konut sektörünü değerlendirdi ve markalı konuta ilginin arttığını söyledi. çelik, 'çünkü markalı konut, teslim konusunda güven telkin ediyor. Bizim Sinpaş olarak geçmişte yarım kalmış, bitmemiş, değeri artmamış projemiz yok. Aksine projelerimiz faize ve dövize göre çok daha iyi prim yaptı, örneğin faiz yüzde 100 kazandırırken Sinpaş projelerinin yüzde 150 kazandırdığı oldu' dedi.
 
çelik sözlerine şöyle devam etti. 'Avrupa'nın altıncı, dünyanın on yedinci en büyük ekonomisine sahip olan Türkiye, birçok başka ülkeye göre daha başarılı bir kriz yönetimi performansı sergilese de küresel ekonomideki daralmadan payını almıştır.'

SEKTÖRÜN ÖNÜ AçILMALI
Ömer Faruk çelik, ayrıca 'TÜIK verilerine göre 2009 yılının ikinci çeyreğinde yüzde 20.9 daralan sektör, bu yılın aynı döneminde yüzde 21.9 oranında büyüme göstermiştir. Ancak sektöre konut satışı açısından baktığımızda 2009'un ilk 6 ayında 303.604 adet olan konut satışı bu yıl 176.127 adet olmuş. Yani geçen yıla göre yüzde 42 civarında Iküçülmüş. Bu rakamlara baktığımızda sektördeki büyümenin kamu harcamalarından kaynaklandığını söyleyebiliriz. Yani kamu binaları, yollar ve | barajlar sektörü büyütmüş. Kamu yatırımı yapanlar büyümeyi hissetmiş ama konut sektöründe verilere dayalı bir büyüme hissedilememiştir' açıklamasında bulundu.

çEKMEKOY BÖLGESİNİN EN LÜKS PROJESİ
Avrupa Kültür Başkenti vizyonu ile geliştirilen Aqua City 2010, sosyal ve kültürel aktiviteleri ile dikkat çekiyor. Projede profesyonel spora imkan veren çok amaçlı kapalı spor salonu, Misya Kulüp içerisinde yer alan ve yaz kış güneşlenme imkanı sunan Skylight'h kapalı yüzme havuzu, göle karşı spor yaparken zinde bir yaşam sunan fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi pek çok sosyal ve sportif yaşam seçeneği bulunuyor. Projede fiyatlar 252.500 TL'den başlıyor.
Aqua City 2010'da evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi, Antik çağ Anadolu'sunda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Modern bir yaşam için tasarlanan Aqua City 2010'da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği bulunuyor. 2010'un ilk 8 ayında 56 dairenin satıldığı Aqua City 2010'da tüm evlerin ana yaşam alanları yaz-kış yeşil kalan özel peyzajıyla zenginleştirilen göle bakacak. Proje detaylarıyla ilgili www.aquacity2010.com.tr adresinden bilgi alınabilecek

EN BUYUK SU ALANI BURSA'DA OLACAK
Sinpaş GYO'nun istanbul dışındaki ilk ve Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern, 26 bin metrekare gölet alanı ile Türkiye'de konut sektöründe kullanılan en büyük su alanını inşa ediyor.
Bursa Modern, farklı ailelerin farklı ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilen bir kent mozaiğine sahip. Müstakil köşklerden, aşmalı Yalılara, büyük daire sevenler için tasarlanan Kemer Residence'lara, geleneksel apartman özelliğindeki Park Konakları'na, Gök Kule ve Kristal Kule'lere've yeni etaplardaki bina tipleriyle toplam 61 adet farklı daire seçeneği bulunan 'Bursa Modern' geleceğin 'Bursa'sı olmayı hedefliyor. Yaşamın başladığı ve Festival Meydanı'nın açıldığı Bursa'nın en büyük yaşam projesi Bursa Modern, bunu Yaza Veda Konserleri ile kutladı. Gülben Ergen, MFÖ, Sertab Erener ve Ajda Pekkan'ın sahne aldığı konserler dizisine katılan 5000'den fazla Bursalı, Bursa Modern festival alanında eğlendi. Proje hakkında www.sinpasbursamodern.com adresinden bilgi alınabiliyor.

İSTANBUL'UN 2. BOĞAZI BOSPHORUS CITY
Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City'de, 26 bin m2 büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan boğazın yalıları ve istanbul'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor.
istanbul Boğazı'ndaki yerleşkeleri gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadoluhisarı meydanı ile Rumelihisarı meydanı arasında yer alıyor, iki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprüler sadece yaya geçişine açık, boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imkanı sunuyor, istanbul'un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler; Ortaköy, Beylerbeyi, Rumelihisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, istinye, projede yeniden yorumlanıyor. Projede, 95 farklı ev tipi bulunuyor; 60 m2 ile 645 m2 aralığında değişen metrekare seçenekleri ve 181.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje detayları www.bosphoruscity.com.tr adresinde.

İSTANBUL SARAYLARI
Sinpaş GYO, istanbul Sarayları ile Küçükçekmece'de yeni bir temalı konut projesine başladı. Projede, şžehzade Sarayları, Kuzguncuk Yalıları, çırağan Köşkü, Dolmabahçe Köşkü, Koru Sarayları, Sultan Sarayları, Hünkar Konaklan, Hanzade Konakları ve Hisar Kuleleri oİmak üzere dokuz farklı seçenek bulunuyor. Projede büyüklükleri 75 m2 1+1'den, 315m2 4 +1 'e kadar tam 62 farklı ev seçeneği bulunuyor. Fiyat aralığı ise 236.619 TL ile 1.323.010 TL arasında değişen proje hakkında www.istanbulsaraylari.com adresinden bilgi alınabilecek.

LAGÜN
SÜ®npaş GYO'nun Lagün projesi, biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılıyor. Avrupa'da da bu büyüklükte benzeri olmayan Biyolojik Gölet projesi, yaklaşık 25 bin m2'lik bir alanıyla Avrupa'nın en büyük biyolojik göleti olma özelliği taşıyor. 209 ile 749 metrekare arasında değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşan projede fiyatlar 560.500 TL'den başlıyor. Proje detayları www.sinpaslagun.com adresinde.

 

 


Geri Dön