27 / 04 / 2024

Sinpaş GYO'dan tarihi fırsat! 1.190 TL taksitle!

Sinpaş GYO'dan tarihi fırsat! 1.190 TL taksitle!

Gayrimenkul sektöründe birçok ilke adını yazdıran Sinpaş GYO, 'Tarihi Fırsat' kampanyasıyla bir ilke daha imza atıyor. Sinpaş GYO projelerinde 84 ay vade ile herkes hayalindeki eve kavuşacak



Sinpaş Grubu'nun konut sektöründeki 36 yıllık bilgi ve deneyimi ile projeler geliştiren Sinpaş GYO, yeni kampanyası '84 Ay Vade' ile bir ilke daha imza atıyor. Yeni satış politikası ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak amacıyla düzenlendi. Ev sahibi olmak isteyenler, banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5'i peşin, yüzde 10'u 1 yıl, yüzde 30'u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.190 TL'den başlayan taksitlerle 84 ay vade ile ödeyebilecek ve bu kampanya ile daha geniş kitleler lüks konut sahibi olabilecek.

SİNPAşž GYO'DAN ÖZGÜN PROJELER
Yaşam kalitesine önem veren, geleceğe miras nitelikte projeler üretme hedefiyle yoluna devam eden Sinpaş GYO, portföyündeki 5 proje ile farklı hedef kitlelere yönelik konsept projeler sunuyor. Bu yılın ilk yarısında İstanbul Sarayları projesinin lansmanını yaptıklarını söyleyen Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk çelik, '2011 yılında Sancaktepe'de Lagün projemize komşu yeni projemizin satışlarına başlamayı hedefliyoruz. Ankara'da, ikisi çankaya'da, bir tanesi Alacaatlı'da ve bir tanesi de Temelli'de yer alan arsalarımızdan ilk adım olarak Alacaatlı projemizin proje geliştirme çalışmalarında sona yaklaştık. Sinpaş'ın yenilikçi ve öncü vizyonu ile yatırımı yaptığı her bölgeyi cazibe merkezi haline getirme misyonunu Ankara'daki bu ilk projemizde de devam ettireceğiz. Alacaatlı projemizin dışında da, Ankara'daki faaliyetlerimiz çankaya Büyükesat ve Oran'daki arsalarımızda devam edecek. şžehrin merkezinde konumlanan bu arsalarda konsept çalışmaları devam ediyor. Bunun yanı sıra şžişli Bomonti'de bir projemiz olacak. şžu anda tasarım çalışmaları devam eden projemizin geliştirme faaliyetlerini yılsonuna kadar tamamlayıp, gelecek yıl satış ve inşaatına başlayacağız' dedi. çelik, ayrıca 'Mütekabiliyet yasası nedeniyle İngiliz'e, İtalyan'a ev satabilirsiniz ama Ruslara, Kazaklara ve Azerilere satamıyorsunuz. Bu konuda mütekabiliyet ölçülerinde gereken esnekliklerin sağlanması uygun olacaktır' açıklamasında bulundu.

SİNPAşž GYO'DAN İSTANBUL SARAYLARI
Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'de inşa ettiği ve İstanbul Boğazı'nı yeniden yorumladığı Bosphorus City'ye komşu, İstanbul Sarayları projesinde, mart ayında lansmanı yapılan ve 402 adet evin satışa sunulduğu 1. etabın yüzde 80' i satıldı. İstanbul Sarayları satışa ilk çıktığı günden beri firma sahiplerinden üst düzey yöneticilere, doktor, mühendis, avukat, pilot, bankacı, akedemisyenlere kadar birçok meslek grubundan yoğun ilgi görüyor. Yüzyıl sonrasının tarihi eserlerini oluşturma vizyonu ile farklı temalarda geliştirdiği konut projeleriyle bulunduğu bölgenin yaşam ve yatırım değerini yükselten Sinpaş GYO, İstanbul Sarayları'nın 2. etabını satışa sundu. İstanbul Sarayları projesinde, şžehzade Sarayları, Kuzguncuk Yalıları, çırağan Köşkü, Dolmabahçe Köşkü, Koru Sarayları, Sultan Sarayları, Hünkar Konakları, Hanzade Konakları ve Hisar Kuleleri olmak üzere dokuz farklı yaşam seçeneği bulunuyor. Projede büyüklükleri 75 m2 1+1 'den, 315 m2 4 +1'e kadar tam 62 farklı ev seçeneği bulunuyor. Fiyat aralığı ise 236.619 TL ile 1.323.010 TL arasında değişiyor.

Lagün, Anadolu Yakası'nın doğal yaşam merkezi
Sinpaş GYO'nun, su ve yeşille iç içe olan Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenilerek hayata geçirdiği Lagün projesi, biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılıyor. Her biri göl manzaralı, müstakil villa, bahçe dubleks ve teras dubleks evlerden oluşan Lagün'de yaşam başladı. 3. ve 4. etapta ev teslimleri devam ediyor. 515 konutluk projede fiyatlar 560 bin 500 TL'den başlıyor.

AQUA City 2010 çekmeköy bölgesinin en lüks projesi
Avrupa Kültür Başkenti vizyonu ile geliştirilen Aqua City 2010 sosyal ve kültürel aktiviteleri ile dikkat çekiyor. Projede profesyonel spora imkan veren çok amaçlı kapalı spor salonu, Misya Kulüp içerisinde yer alan ve yaz kış güneşlenme imkanı sunan Skylight'lı kapalı yüzme havuzu, göle karşı spor yaparken zinde bir yaşam sunan fitness salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi pek çok sosyal ve sportif yaşam seçeneği bulunuyor. Projede fiyatlar 252.500 TL'den başlıyor. Aqua City 2010'da evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi, Antik çağ Anadolusunda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Modern bir yaşam için tasarlanan Aqua City 2010'da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği bulunuyor. Aqua City 2010'da tüm evlerin ana yaşam alanları yaz-kış yeşil kalan özel peyzajıyla zenginleştirilen göle bakacak.

Bosphorus City'de Boğaz'ın suyu dolmaya başladı
Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City'de, 26 bin metrekare büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz'ın yalıları ve İstanbul'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. İstanbul Boğazı'ndaki gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisarı meydanı ile Rumeli Hisarı meydanı arasında yer alıyor. İki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imkanı sunuyor. İstanbul'un ikinci Boğaz şehri Bosphorus City'de, Ortaköy meydanından sandala binip, gündüz Emirgan'da çay içmek, öğlen Kanlıca'dan yoğurt alıp, akşamüstü Kandilli meydanındaki Liman Restoran'da ailece balık yemek mümkün olacak. İstanbul Boğazı'nda trafik stresi, köprülerde gişe kuyrukları sürerken, İstanbul'un 2. Boğazı Bosphorus City'de, köprüler ücretsiz ve araç trafiğine kapalı olacak. İstanbul'un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler; Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe Bosphorus City projesinde yeniden yorumlanıyor. İstanbul Boğazı'nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City'de, 95 farklı ev tipi bulunuyor; İstanbul Boğazı'nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City'de, 95 farklı ev tipi bulunuyor; 60 m2 ile 645 m2 aralığında değişen metrekare seçenekleri ve 181.700 TL'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

Bursa'nın en büyük projesi: Bursa Modern
Sinpaş GYO'nun, temelleri 2007 yılının Haziran ayında atılarak başlanan ve Bursa'ya değer katan Bursa Modern projesine ilgi gün geçtikçe artıyor. Bursa'nın en büyük konut projesi olan Bursa Modern, kendi içinde küçük bir şehir. 250'den fazla evin teslim edildiği ve yaşamın başladığı projede, site sakinleri için birbirinden keyifli etkinlikler düzenleniyor. Ana teması su olan proje, mini futbol, tenis, voleybol, açık ve kapalı yüzme havuzlarını içeren geniş spor kompleksi, festival alanları, saklı bahçeler, çocuk oyun alanları ve bahçeleri, özel temalı koku bahçeleri, yürüyüş ve koşu yolları ve özel olarak dizayn edilen adalar ile destekleniyor. 26 bin metrekarelik dev gölet etrafında konumlanan Bursa Modern, farklı ailelerin farklı ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilen bir kent mozaiğine sahip. Toplam 61 adet farklı daire seçeneği bulunan 'Bursa Modern' geleceğin 'Bursa'sı olmayı hedefliyor. Sosyal yaşamı daha da zenginleştirmek için tasarlanan ve Bursa'nın Trilye sahilinde hayata geçen 'Marin Kulüp Trilye' ile de ev sahipleri hafta sonlarını su ve doğa sporu yaparak ve deniz kenarında doğa ile iç içe yaşayarak geçirebilecekler.

Sinpaş GYO'nun yeni reklam yüzü Emel Sayın ve Tülin şžahin
Konut sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni kampanyası '84 ay vade' ile çok özel banka kredisiz ödeme avantajları sunuyor. 18 Eylül'de başlayan kampanya başladığı günden itibaren Sinpaş GYO satış ofislerini doldurdu. Kampanya, Istanbul Avrupa yakasında Bosphorus City ve İstanbul Sarayları, Anadolu yakasında Aqua City 2010 ve Bursa'da Bursa Modern projelerinde geçerli. Konut sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni kampanyası 'Tarihi Fırsat'ın reklam filminde Türk Sanat Müziği'nin Divası Emel Sayın ve ülkemizin adını sık sık yurtdışında duyuran Manken-fotomodel Tülin şžahin oynadı. Reklam filminde her iki ünlü ismin şöhret olma yolunda hayatlarında yakaladıkları fırsata vurgu yapılarak, Sinpaş GYO'nun 84 ay vadeli 'Tarihi Fırsat' kampanyasının da hayatta bir kez karşılacak fırsat olacağına dikkat çekiliyor.
Sabah

 

 


Geri Dön