07 / 05 / 2024

Sinpaş Kelebekia'da konutların yüzde 50'si satıldı! 165 bin TL'ye!

Sinpaş Kelebekia'da konutların yüzde 50'si satıldı! 165 bin TL'ye!

Sinpaş Yapı tarafından Sancaktepe'de geliştirilen Kelebekia projesi yoğun ilgi görüyor. 25 Eylül'de satışa çıkan 440 konutluk projenin yüzde 50'si şimdiden satıldı. Projede fiyatlar 165 bin ile 450 bin TL arasında değişiyor



Sinpaş Yapı tarafından "Kelebek" figüründen ilham alınarak tasarlanan gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunan Kelebekia projesinde, tümü gölet manzaralı 440 konut yer alıyor. 70 metrekare ile 184 metre kare arasında değişen farklı büyüklükte 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dairelerin bulunduğu projede, üç faklı tipte dubleks daireler de yer alıyor. Henüz tanıtıma çıkmadan büyük ilgi gören projede, satışa çıktığı 25 Eylül'den bu yana 220 konutunun satışı gerçekleştirildi. Projedeki dairelerin Ekim 2012'de teslim edilmesi planlanıyor. Kelebekia projesinde fiyatlar, konut tiplerine göre 165 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor. Projede baz faiz oranının altında banka kredisi kullanma olanağı bulunuyor. Buna göre 60 ay vade için yüzde 0,66 faiz oranı ile kredi kullanılabiliyor. Kampanya süresince kısa bir dönem için geçerli olan faiz oranlarının yanı sıra projede, Sinpaş Yapı bünyesine yapılacak ödemeler için 72 ay vadeli ödeme planı da yer alıyor.

Aileler tercih ediyor

Kelebekia, özellikle ev sahibi olmak isteyen ailelerin dikkatini çekiyor. Proje, Sinpaş Grubu'nun Sancaktepe bölgesindeki Lagün Projesinden sonra ikinci büyük yatırımı olmasından dolayı da ayrıca özel bir değer taşıyor.
Sabah


Geri Dön