Proje Güncel

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!  Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde yer alan devre mülkler 4 kişiden 10 kişiye kadar, her ailenin konaklamasına uygun şekilde tasarlandı

Teras, bahçe, dubleks gibi farklı tip ve metrekarelere sahip devre mülklerin yer aldığı Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinde toplam 546 devre mülk bulunuyor. 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde yer alan devre mülkler 4 kişiden 10 kişiye kadar, her ailenin konaklamasına uygun şekilde tasarlandı. 

 

Devre mülklerin yanı sıra 6 adet ticari alana da yer verilen Sinpaş Kızılbük Marmaris'te toplam 8 blok bulunuyor. 

Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 120 metrekare ile 126 metrekare, 2 1 oda 1 salon daireler 142 metrekare, 3 1 oda 1 salon daireler 216 metrekare ile 270 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Deniz ya da avlu manzaralı devre mülklerin bulunduğu projede, buhar odaları, sauna, tuz odaları, sıcak taş yatakları, macera duşları, çamur terapileri, buz çeşmeleri, termal havuzlar, klasik türk hamamı ve çeşitli masaj odaları gibi birçok farklı sosyal alan yer alıyor. 

 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesindeki devre mülkler her aile tipine uygunluğuyla dikkat çekiyor. Spor salonları, alışveriş merkezi, termal havuzlar, türk hamamı, kadınlara özel kapalı plaj, aqua park gibi alanları yer alan projede, 5 yıldızlı resort otel de bulunuyor. Projede, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı bir yaşam vadediliyor. 

Sinpaş GYO ve Kızılbük GYO liderliğinde yükselen Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinde yer alan 1+0 konseptli devre mülkler, 117 bin 990 Türk Lirası'ndan başlayn fiyatlarla satılıyor. 

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? 

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi, Marmaris Muğla'da yükseliyor. Projeye Dalaman ve Bodrum Milas havalimanlarından, Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça feribot seferleriyle ulaşım sağlanabiliyor. 

Web: http://www.sinpaskizilbuk.com/

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!