Proje Güncel

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022... Sinpaş Kızılbük'te 4 kişiden 10 kişiye kadar, her ailenin konaklamasına uygun olarak tasarlanan toplam 546 adet devre mülk yer alıyor

Sinpaş Kızılbük projesi Marmaris'te hayata geçiriliyor. Sinpaş Kızılbük'te 4 kişiden 10 kişiye kadar, her ailenin konaklamasına uygun olarak tasarlanan toplam 546 adet devre mülk yer alıyor. 

 

Teras , bahçe , dubleks gibi farklı tip ve metrekarelere sahip devre mülklerin yer aldığı Sinpaş Kızılbük projesinde 6 adet ticari alan da mevcut. 

Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 8 blok olarak inşa ediliyor. Projede buhar odaları, sauna, tuz odaları, sıcak taş yatakları, macera duşları, çamur terapileri, buz çeşmeleri, termal havuzlar, klasik türk hamamı ve çeşitli masaj odaları gibi pek çok farklı sosyal donatı alanı bulunuyor. 

Deniz ya da avlu manzaralı devre mülklerin yer aldığı Sinpaş Kızılbük Devremül projesindeki konutlar her aile tipine hitap ediyor. Spor salonları, alışveriş merkezi, termal havuzlar, türk hamamı, kadınlara özel kapalı plaj, aqua park gibi alanlarıyla da ön plana çıkan projede 5 yıldızlı resort otel de yer alıyor. 

 

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi, Sinpaş GYO ve Kızılbük GYO liderliğinde yükseliyor. Dalaman ve Bodrum Milas havalimanlarından, Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça feribot seferleriyle ulaşılabilen projede, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı bir yaşam imkanı sunuluyor. 

Projede yer alan 1 oda 1 salon daireler 120 metrekare ile 126 metrekare, 2 1 oda 1 salon daireler 142 metrekare, 3 1 oda 1 salon daireler 216 metrekare ile 270 metrekare büyüklüğe sahip. 

Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022 listesi belli oldu. Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde yer alan 1+0 konseptli devre mülklerin fiyatları 117 bin 990 Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: http://www.sinpaskizilbuk.com/

Alya Bahçe'de yüzde 35 peşinatla! Teslimler 2024'te!

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022! 

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022!