27 / 04 / 2024

Sinpaş Liva Turkuaz yeni ulaşım projeleriyle değerlenen Sultanbeyli'de yükseliyor!

Sinpaş Liva Turkuaz yeni ulaşım projeleriyle değerlenen Sultanbeyli'de yükseliyor!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Liva Turkuaz

Sultanbeyli İlçesi, bölgedeki ulaşım projelerinin hız kazanması ve yeni konut projeleriyle son dönemde oldukça konuşuluyor. Sinpaş Liva Turkuaz Evleri yeni ulaşım projeleriyle değerlenen Sultanbeyli'de yükseliyor...





Anadolu Yakası’nın en eski yerleşim yerlerinden Sultanbeyli, yapılan dev yatırımlarla her geçen gün değer kazanıyor. Temalı konut projeleriyle nitelikli yaşam alanları oluşturulan, 2009’da açılan TEM bağlantı yolları ve altyapı çalışmaları; metro, hızlı tren ve 3. köprü projeleri gibi önemli ulaşım hatlarına yakınlığıyla hem yatırımcıların hem de ev sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.

 

Sultanbeyli İlçesi, bölgedeki ulaşım projelerinin hız kazanması ve yeni konut projeleriyle son dönemde oldukça konuşuluyor. Bölgede giderek artan konut projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere huzurlu ve doğayla iç içe bir yaşam vadeden Sultanbeyli, TEM bağlantı yollarının açılmasıyla yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bir bölge konumuna geldi.


Yeni ulaşım projeleri, Sultanbeyli’nin değerine değer katacak

 

Sabiha Gökçen Havaalanına yakın bir mesafede bulunan Sultanbeyli’nin, bölgeye yapılan metro, 3. köprü ve İstanbul-Ankara Hızlı Tren Projesi gibi dev ulaşım yatırımları ile cazibesi her geçen gün artıyor. 2015’te bitirilmesi planlanan 3. köprü projesine bağlantı yolları sayesinde Avrupa Yakası’na ulaşım kolaylaşacak. Sultanbeyli üzerinden Sabiha Gökçen Havaalanına uzatılması planlanan Üsküdar-Çekmeköy metro hattı ile bölge, metroya kavuşacak. Yapılan tüm projelerin hayata geçmesiyle birlikte Sultanbeyli’den 4. Levent, Üsküdar, Yenikapı gibi merkezi noktalara kısa sürede ulaşmak mümkün olacak.

 

Sultanbeyli’nin gelecekte; sosyal donatılarıyla birlikte deprem riskine göz önünde tutularak sağlam yaşam alanları oluşturulan, değerli eğitim kurumlarının bulunduğu, ulaşımı birçok koldan rahatlıkla sağlanabilen, gelişimini tamamlamış, İstanbul’un tercih edilen ilçelerinden biri olması öngörülüyor.

 

Sultanbeyli’nin ilk büyük konut projesi Sinpaş Yapı’dan

Gayrimenkul sektöründe 40. yılına girmeye hazırlanan Sinpaş Yapı’nın Sultanbeyli’deki başarılı projesi Liva Turkuaz; 1+1’den 4+1’e kadar, dekorasyonu tamamlanmış farklı konut seçenekleri, sosyal olanakları, 17 bin 600 metrekarelik yeşil alanı, 4 bin 700 metrekarelik biyolojik göleti ve Sinpaş Yapı’nın ilk kez bu projesinde hayata geçirdiği Hobi Akademisi ile fark yaratıyor. Hobi Akademisi, çocukların evlerinin yanı başında güvenle gidebilecekleri; anne babaların ise arkadaşlarıyla keyifle vakit geçirebileceği bir sosyal alan olarak konumlanıyor.

 

Sinpaş Liva; yeşil alanların, Hobi Akademisi’nin ve biyolojik göletin yanı sıra yüzme havuzları, squash salonu, Türk hamamı, SPA merkezi, sauna, kafeler, kış bahçeleri ve çocuk oyun alanları ile konut sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor.

 

Liva, çevrede yer alan Plato AVM, Viaport AVM, Meydan AVM gibi seçkin markaların bulunduğu alışveriş merkezlerine ve Sabancı Üniversitesi, Koç Özel Lisesi ve Küçük Prens İlköğretim Okulu gibi pek çok değerli eğitim kurumuna, özel ve devlet hastanelerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

 

İlk etap teslimlerinin Eylül ayında yapıldığı Liva projesi, ödeme fırsatlarıyla da ses getiriyor. Türkiye’de ilk defa, uzun vadeli ödeme kolaylığı sağlayan mortgage sistemiyle satışa sunulan  Liva Turkuaz  projesi, konut sahibi olmak isteyenleri bütçesini zorlamadan hayallerindeki evle buluşturuyor. Dekorasyonlu ev sahibi olma fırsatı sunan Liva Turkuaz’da yoğun talep gören 1+1 daireler tükendi. 2+1 evlerin satışı günde 61 TL’ye, 3+1 evlerin satışı ise günde 76 TL’ye devam ediyor.


Tel: 4441974

Web: www.sinpasliva.com.tr


projeye sor



Geri Dön