27 / 04 / 2024

Sinpaş Liva Turkuaz görselleri!

Sinpaş Liva Turkuaz görselleri!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Liva Turkuaz

Sinpaş Liva Turkuaz görselleri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz Evleri projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1 ve de 3+1 olarak müşterilere sunuluyor



Liva Turkuaz projesi, Sultanbeyli'de Anadolu Yakası'nda Sinpaş tarafından hayata geçiriliyor. Sinpaş  Liva Turkuaz  görselleri kısmından önce projeden bahsedelim. 


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri kapsamında 824 daire bulunuyor. Sinpaş Liva Turkuaz Konutları kapsamında ilk etap içinde 349 konut ve de ikinci etapta ise 475 konut yer alıyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz görselleri!


Sinpaş Liva Turkuaz görselleri!


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri satış fiyatları 159 bin 100 liradan başlangıç gösteriyor. Projede toplam 2 etap yer alıyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri ödeme koşulları kapsamında 1+1'ler için 33 lira, 2+1'ler için 61 lira ve 3+1'ler için 78 liralık günlük ödemeler yapılıyor. 



Sinpaş Liva Turkuaz görselleri!


Sinpaş Liva Turkuaz görselleri!


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri satılık konutları 1+1, 2+1, 3+1'lerden meydana geliyor. Sinpaş Liva Turkuaz Evleri ödeme planı kapsamında 240 ay vadelendirme yapılıyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri teslim tarihi ilk etap için hemen, ikinci etap için Mart 2014 olarak belirlendi. Sinpaş Liva Turkuaz Evleri kapsamında yürüyüş yolları, spor alanları,  buhar odası,  yüzme havuzu bulunuyor. 



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Sinpaş Liva Turkuaz Evleri Telefon: 444 19 74

Sinpaş Liva Turkuaz Evleri Web: www.sinpasliva.com.tr


projeye sor



Geri Dön