28 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara Mart 2018'de teslim ediliyor!

Sinpaş Marina Ankara Mart 2018'de teslim ediliyor!

Sinpaş, Ankara'nın ilk ve tek marina projesi Marina Ankara'yı Çankaya Oran'da hayata geçiriyor. Mart 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin marka yüzü ise Hülya Avşar oldu.



Sinpaş, Ankara'yı marina yaşamına kavuşturan projesini tanıttı. Sinpaş'ın Çankaya Oran'da inşa edeceği Marina  Ankara  projesinin ilk etabı Marina Towers'ı da satışa sundu. 1.5 milyar liralık projede teslim tarihi ise 2018. 


Sinpaş Yapı, Ankara'ya marina yaşamını getiriyor. Sinpaş, Çankaya Oran'da 3 ayrı yaşam konseptinde geliştireceği ve 1.5 milyar lira gelir beklediği Marina Ankara'nın ilk etaptaki evlerini satışa çıkardı. Marina Towers adı verilen etapta 912 daire yer alırken, bu daireler 284 bin liradan başlayan fiyatlarla satışı sunulacak ve daireler, Mart 2018'de teslim edilecek. Projenin tanıtım toplantısı Sinpaş Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Ahmet Çelik ve Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ve Marina Ankara'nın marka yüzü Hülya Avşar'm katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ahmet Çelik 2015 yılında toplam 6 milyar liralık yatınm karan aldıklarını söylerken, bunun 1.5 milyar lirasını Marina Ankara için kullanacaklarını belirtti. 


10 yeni proje gelecek 

Bu yıl 10 proje tanıtacakları bilgisini de veren Çelik marka yüzü olarak ünlü sanatçı Hülya Avşar'm seçilmesi ilgili olarak da "Hem mavi hem de sporla uyumlu bir marka yüzü arıyorduk. Buna en uygun İtişinin Hülya Avşar olduğunu düşündük" dedi. Yeni projelerinde ille etap evlerin yüzde 20'sini sattıklarım söyleyen Sinpaş Yapı Yönetim Kumlu Başkam Ahmet Çelik, maliyetin yüzde 20'sini sosyal alanlara harcadıkların söyledi. Sinpaş Yapı Yönetim Kumlu Üyesi Sefa Çelik ise Marina Ankara'da 15 bin metrekare su ve 15 bin metrekare de yeşil alanın olduğunu belirtti. 


LANSMANA ÖZEL ÖDEME AVANTAJLARI 

Lansman fiyatları, alternatif ödeme seçenekleri ve ön satış dönemine özel yüzde 7'lik lansman indirimiyle sunulan Marina Ankara Icin uygun ödeme alternatifleri de geliştirdi. Bu kapsamda, yüzde 10'dan başlayan peşinatlarla Sinpaş bünyesinde uygulanan 40 ve 48 aylık ödeme planlarından faydalanmak mümkün. Bir diğer seçenek ise hic peşinatsız yüzde 40'ını yine Sinpaş bünyesinde ödeyerek, kalan yüzde 60'lık kısmı için uygun oranlarla anlaşmalı bankalardan kredi kullanmak. 


Star


Geri Dön