01 / 05 / 2024

Sinpaş Yapı Altınoran'da Kerem Görsev konseri düzenlendi!

Sinpaş Yapı Altınoran'da Kerem Görsev konseri düzenlendi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Sinpaş Yapı tarafından projelendirilen ve Türkiye’de özel sektörün bugüne kadar geliştirdiği temalı en büyük konut projesi olan Altınoran, Ankara’nın yeni kültür sanat merkezi olmaya hazırlanıyor



Altınoran tanıtım ofisinde, 2013 yılı boyunca ‘Sinpaş Yapı, Altınoran Kültür Sanat Etkinlikleri’ başlığı ile gerçekleşecek organizasyonların ilki, geçtiğimiz pazar günü Türkiye’nin en ünlü virtüözlerinden Kerem Görsev ile başladı. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı etkinlikte ünlü caz piyanisti Kerem Görsev, Triodinletisiyle Altınoran satış ofisini ziyaret eden tüm katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı. Yoğun bir katılıma sahne olan etkinlikte çocuklar da unutulmadı. Aileleri ile gelen tüm çocuklar Dilek Ağacı, Kardan Adam Üşüdü mü? ve Son Masala Yolculuk isimli üç ayrı tiyatro oyunu ile eğlenceli zaman geçirdi.


Konuklar keyifli saatler geçirirken Altınoran peyzaj mimarları tarafından, davete katılan konuklar adına ağaç dikimleri gerçekleştirilip, konuklara ağaç dikim sertifikası verildi. Davetlilerin fidanları, projenin içinde yer alan ve tamamlandığında 50 binden fazla ağaç bulunan bir ormana dönüşecek olan Altın Vadi’ye dikildi.


Kayak Vadisi, teleferik, buz pateni gibi  Ankara  için ilk olma özelliği taşıyan, orman içindeki kilometrelerce yürüyüş parkuru, merkezi lokasyonu gibi avantajları ile dikkat çeken Altınoran projesi, Ankaralıların yeni buluşma noktası olacak. Altınoran Yüzyıl Meydanı ve Altınoran Galeri’de gerçekleştireceği etkinliklerle de müzik ve sanat dolu bir yaşam vaadediyor.


1 milyon 850 bin metrekare alan üzerine kurulacak projenin tam ortasında yer alan ve inşası tamamlanan Yüzyıl Meydanı, yıl boyunca tüm Ankaralıların katılabileceği özel etkinliklere sahne olacak. Projenin tanıtım ofisinde başlayan 2013 kültür sanat etkinlikleri bahar ve yaz döneminde açık havaya Yüzyıl Meydanı’na taşınacak. Etkinlikler bu alanda gerçekleştirilecek özel su şovlarıyla da renklenecek.


Ankara’da caz dolu bir hafta sonu


Sinpaş Yapı, Altınoran Kültür Sanat Etkinlikleri başlığı ile gerçekleşecek bir dizi organizasyonun ilki Kerem Görsev Trio Caz Dinletisi ile başladı. 3 Şubat Pazar günü brunch ile başlayan etkinliğe yoğun ilgi gösteren Altınoran davetlileri, Türkiye’nin en ünlü caz piyanisti Kerem Görsev, davulda Ferit Odman ve kontrbasta Kağan Yıldız’dan oluşan Kerem Görsev Trio ile unutulmaz anlar yaşadı.


Çocuklar için özel tiyatro


Ailelerin keyifli saatler geçirdiği etkinlikte çocuklar için ise tiyatro etkinliği yer aldı. Tüm çocuklar Dilek Ağacı, Kardan Adam Üşüdü mü? ve Son Masala Yolculuk isimli profesyonel tiyatrocuların sahnelediği üç ayrı tiyatro oyunuyla eğitici ve eğlendirici saatler geçirdi.


Ankara’nın müstakbel ormanı Altın Vadi ilk ağaçlarına kavuştu


Altınoran tanıtım ofisinde gerçekleşen ilk etkinlikte yaklaşık 600 katılımcıya yakın Altınoran müşterilerine ağaç dikim sertifikası verildi. Davetlilerin fidanları, tamamlandığında 50 binden fazla ağaçlık bir ormana dönüşecek olan Altın Vadi’ye dikildi. 



Geri Dön