29 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı, Liva İstanbul projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Sinpaş Yapı, Liva İstanbul projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Sinpaş Yapı, Liva İstanbul projesini düzenlediği basın lansmanı ile görücüye çıkardı. www.havadanemlakvideo.com ekibi, Liva İstanbul lansmanını kaydetti... İşte Sinpaş Yapı'nın Liva İstanbul projesi...



Liva İstanbul projesinin lansmanını izlemek için tıklayın!

Sinpaş Yapı Liva İstanbul ile Sancaktepeye konumlandı!

Sinpaş Yapı, Sancaktepede 52 bin metrekare arsa üzerine geliştirdiği 718 konutu satışa çıkardı. Liva İstanbul ismini taşıyan projede ilk etaptaki 314 konutun yüzde 25ini önceki Sinpaş projelerinden konut sahibi olan eski müşteriler aldı.

Geleceğin ihtiyaçlarına cevap oluşturacak şekilde konut ve ticari gayrimenkul projelerine ağırlık verdiklerini belirterek sözlerine başlayan Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, Türkiyenin gelişen ve büyüyen ihtiyaçları karşısında İstanbul başta olmak üzere farklı illerde projeler geliştirdiklerini kaydetti.

Türkiye ekonomisinin gösterdiği performans ve istikrarlı ekonomi yönetimi ile çevre ülkelerde dahil olmak üzere herkesin gözünün Türkiyenin üzerinde olduğuna değinen Çelik, bu durumun ortalama gelir seviyesini yükselttiğini ve insanlarında iyi yaşamak istediğini kaydetti. Daha iyi şartlarda üretilen konut ihtiyacının her geçen yükseldiğine dikkat çeken Çelik, Türkiyede her yıl 700 bin yeni konuta ihtiyaç duyuluyor. Bizde konut ve ticari gayrimenkule ağırlık verdik. Gaziantepteki Antepia projesinde satışa çıkardığımız 614 konutlu Safir etabının satışını tamamladık. Yakut ismini verdiğimiz ikinci etapta iki hafta önce satışa çıktı dedi.

LİVA İSTANBUL İLE BÖLGEYE GİRDİK

Liva projesi ile girdikleri Sancaktepeye yakın konumda Kelebekia ve Kelebekia Premium projelerini geliştirdiklerini anlatan Çelik, 440 konutlu Kelebekiada yüzde 95lik bir satış rakamına ulaştık. Premiumda ise hiçbir lansman ve tanıtım yapmadan yüzde 50lik bir orandayız diye konuştu. Ticari gayrimenkul anlamında da yatırımlarına devam ettiklerini söyleyen Çelik, İkitelli Masko Mobilyacılar Sitesi yakınlarındaki İşmodern isimli ticari gayrimenkulün yüzde 95i satıldı. Burayı lojistik ve atölyecilik konusunda konumlandırdık. 9 ile 14 bin metrekare arasında değişen katların bulunduğu merkezde katlara büyük araçlar dahi çıkabiliyor diye konuştu.

SİNPAŞ SU VE YEŞİLDEN VAZGEÇMİYOR

Sinpaş Yapı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğluda yaptığı konuşmada diğer Sinpaş projelerinde olduğu gibi su ve yeşil konseptine Liva projesiyle yeniden can verdiklerini belirtti.

Liva İstanbulun 17 bin 600 metrekaresini yeşil alanların oluşturduğuna dikkat çekerek, Projemizde yer alan toplam 718 konutun tümü yeşil alan ve biyolojik gölün etrafında konumlanıyor. Bu göletler üzerinde ise hepsi birbirinden farklı konsepte sahip 10 ada var. Şu anda içinde bulunduğumuz tanıtım ofisinin üzerinden akan Şelalenin hemen önünde yer alan Şelale Adası ve sırasıyla 1. Etapta Çiçek Adası ve Ada Panorama takip ederken, 2. Etapta özellikle genç Liva sakinlerine hitap edecek Aktivite Adası, Koku Adası, Yarım Ada, projenin en büyük adası olan Bambu Adası, Bitki Adası, Mor Ada ve Kırmızı Adalar yer alıyor. Göl kenarında ise dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ve kış bahçeleri açık havada vakit geçirmenin keyfini yaşatacak şeklinde konuştu.

Liva İstanbulda uygulanan özel peyzaj düzenlemeleri ile proje sakinlerinin 4 mevsim yeşil kalan manzaranın tadını çıkarabileceğini söyleyen Bıyıklıoğlu, Adaları çevreleyen su ve onlarla bütünleşecek olan bitki dokusunda birbirinden farklı yaklaşık 40 bitki ve 30dan fazla ağaç türü kullanılacak. Bu değişik flora sayesinde LİVA İstanbul her daim renkli bir dokuya sahip olacak dedi.

Projede sadece açık alanları ile değil kapalı sosyal alanları ile de öne çıktıklarını belirten Bıyıklıoğlu, 1.450 metrekare alan üzerine kurulu Liva Club içerisinde 2 kapalı havuz, çocuk havuzu, squash salonu, fitness salonu, sauna ve hamamın yanı sıra cafe ve vitamin bar ve açık alanda da çocuk oyun alanları ve tenis kortu bulunuyor dedi.

Sinpaş Yapı olarak çocukların hepimizin geleceği olduğu bilinci ile eğitim, kültür ve sanatın onların hayatında önemli bir yere sahip olacağı düşüncesiyle hareket ettiklerini belirten Bıyıklıoğlu ,Sinpaş Liva Akademi konseptini hayata geçirmeye karar verdik. Biz bu projede özellikle çocuklara ve yetişkinlere özel ayrıcalıklar sunmak istedik. Sinpaş Liva Akademi ile aile bireylerinin birada daha fazla zaman geçirmesini sağlamak, sosyalleşmek ve özellikle çocukların gelişimine katkı da bulunmak istedik. Günümüzde insanlar özellikle çocukları varsa ailecek daha fazla zaman geçirmek ve sosyalleştirmek adına oluşturduğumuz bir proje. Gelişime katkı olarak hem çocuklar hem de yetişkinler için yabancı dil, resim, yemek ve spor alanlarında da yüzme, tenis ve voleybol gibi eğitimler düzenlenecek. Burada amacımız çocuklar açısından hem sportif gelişimin sağlanması ve sağlıklı yaşamın en önemli unsurları olan beslenme ve spor alanında geleceğe yönelik doğru adımların atılmasıdır dedi.

Liva İstanbul Projesindeki konutların metrekare ve fiyatları hakkında da bilgi aktaran Bıyıklıoğlu ,Satışa çıkardığımız ilk etapta 63 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen ve her ihtiyaca hitap eden toplam 314 konut yer alıyor. 2 etapta 1+1den 4+1e kadar farklı seçeneklerde konut tipleri ve 7 adet ticari alan var. Peyzaja ve göle bakan bahçe katları ise 112 ile 196 metrekare aralığında 2+1den 4+1e kadar farklı ihtiyaca yönelik olarak tasarlandı. Teras katlarında ise 168 ile 199 metrekare arasında değişen 3+1 ile 4+1 konut seçeneklerimiz mevcuttur. Bunların bazıları ise yaklaşık 5 metre tavan yükseklikleriyle özel ve farklı bir mimari yapıyla tasarlanmıştır. Ayrıca sınırlı sayıda bulunan, 180 ile 199 metrekare arasında değişen teras dublekslerimiz de 3+1 ve 3,5+1 gibi farklı büyüklüklerdedir diye konuştu.

Ön satışları başlayan projede fiyatların konut tiplerine göre 134.500 ile 729.500TL arasında değiştiğini söyleyen Bıyıklıoğlu , Sinpaş olarak 48 ay vade farksız, 72 ayda enflasyon bazında değişen ödeme seçenekleri sunuyoruz. Sadece %5 peşinat ile alternatif ödeme planlarından biriyle kolaylıkla satın alınabilir. 60 ay vadede % 0,86 gibi cazip koşullu bankla kredisi de kullanılabilmektedir. Ayrıca istenirse de vadeyi 120 aya kadar uzatabiliyoruz. İlk etap teslim tarihi ise Eylül 2013 diyerek sözlerini bitirdi.

Hüseyin Belibağlı / Emlakkulisi.com


Geri Dön