30 / 04 / 2024

Sinpaş'tan 240 milyon TL'lik ofis projesi

Sinpaş'tan 240 milyon TL'lik ofis projesi

İş Modern Ticaret Merkezi'nde ikinci etap satışları başlıyor. Projede 6 metre ve üzeri tavan yükseklikleri ve büyük metrekareler, firmalara asma kat' çözümleriyle ofislerini de aynı alan içine taşıma avantajı sunuyor



Sinpaş Yapı, ticari gayrimenkule yatırım yapmayı sürdürüyor. Eyüp'te hayata geçirdiği Flatofîs projesinden sonra bu sefer de İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde İş Modem Ticaret Merkezi'hin inşasına başladı. 240 milyon TL'lik yatırım değeri taşıyan projenin ikinci etabı saüşa sunuluyor. Birinci etabı satılan İş Modern projesinde ikinci etabın metrekare fiyatları ise 2 bin 100 TL'den başlıyor.

Showroom ve kargo aktarma hizmeti de verecek

Projeyle ilgili bilgi veren Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, İstanbul'un merkezi ve değerli sanayi bölgesi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde 63 bin metrekare arsa alam üzerinde inşasına başladıkları İş Modern Ticaret Merkezi projesinin 6 ayrı bloktan oluştuğunu söyledi. "Projedeki tüm bloklar 2 adet bodrum kat, zemin kat, l.kat, 2.kat ve çatıdaki otopark alanından oluşuyor" diyen Çelik, "İş Modern Ticaret Merkezi ile büyük ve orta ölçekli firmalann lojistik, imalat, atölye, shovvroom ve kargo aktarma fonksiyonlarına cevap vereceğiz. Hem arsa, hem lokasyon hem de mimari özellikleri bakımından İş Modern ta-mamlandığında 240 milyon TL'lik proje değerine sahip olacak" dedi.
Bu güne kadar çok sayıda konsepdi konut projesi geliştirerek ve birçok aileyi ev sahibi yaptıklannı dile getiren Çelik, İş Modern ile de iş yeri sahibi olma firsan sunduklarını söyledi. Çelik, geçen yılın aralık ayında inşasına başladıklan İş Modern'in 1. etabını Mayıs 2012'de, 2. etabı ise Aralık 2012'de teslim etmeyi planladıklannı kaydetti.

Sinpaş Yapı olarak Topkapı'da yeni bir işyeri alanı bitirdiklerini söyleyen Ahmet Çelik, 'Yakında bu gayrimenkulumuzun kiralama ve pazarlama çalışmalarına başlayacağız. Kağıthane'de yeni bir projemiz olacak. Ofis ve perakendeye yönelik olan bu projemiz 21 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projemiz hazır, ruhsat için izin sürecine başlıyoruz. Ruhsat sürecinden sonra bu yıl projemize start vermeyi planlıyoruz" açıklamasını yaptı. Bunun dışında İstanbul'daki birkaç arazi ile görüşmelerinin devam ettiğini belirten Çelik, ayrıca  Ankara  Dikmen'de bir arazileri olduğunu burada da idari süreçler sona erdiğinde ofis projesine başlayabileceklerini kaydetti. Arazi alanı 15 bin metrekare olan projenin inşaat alanın ise 30 bin metrekare olacağını belirjen Çelik, "Ankara'da nitelikli ofis projesini biz hayata geçirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Metrekaresi 2.100 TL'den başlıyor
;   1$ Modern projesinin satışını 2 ayrı etapta gerçekleştirdiklerini belirten Ahmet Çelik, 2011 yaz döneminde ön taleple satışına başladıkları 1. etabın satışını tamamladıklarını söyleyerek, "Büyüklükleri 480 ila 10 bin metre kare arasında değişen 1. etaptaki işyerlerinin metrekare birim fiyatı bin 750 TL'den başlıyordu. Kısa sürede büyük ilgi gören ve satılan ilk etabımızdan sonra simdi de 2. etabımızın satışına başlayacağız, ilk etapta olduğu gibi bu etabın satışını da ön talep toplayarak yapacağız. 2. etaptaki metrekare birim fiyatımız ise 2 bin 100 TL'den başlıyor" diye konuştu.

Her kata TIR çıkabiliyor
Satışına yeni başlayacakları 2. etabın toplam 70 bin metrekare satılabilir alana sahip olduğunu anlatan Çelik su bilgiyi verdi; "is Modern Ticaret Merkezi'nin her bir katı 14 bin 500 metrekareden oluşuyor. 6 metre ve üzeri tavan yükseklikleri, önünde araç yükleme-bosaltma için otopark ve çift yönlü TIR manevra ve yanaşma alanları ile özellikle büyük lojistik ve imalat yapan firmalara yönelik. Her bir kata TIR ve her türlü ağır vasıta çıkabiliyor. Tavan yükseklikleri firmalara asma .kat çözümleriyle ofislerini de aynı alan içine tasıma avantajı sunuyor.

 Dünya


Geri Dön