14 / 05 / 2024

Sinpaş'tan Bosphorus City'nin teslimi ile ilgili açıklama geldi!

Sinpaş'tan Bosphorus City'nin teslimi ile ilgili açıklama geldi!

Teslim tarihi 30 Haziran olan 1. Etabın teslimleri 15 gün öncesinden, 15 Haziran’da başladı



Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Sinpaş GYO olarak Bosphorus City, İstanbul Sarayları ve proje geliştirme aşamasındaki projelerimizle birlikte Küçükçekmece bölgesinde devlet desteği olmayan, yaklaşık 20 bin kişinin yaşayacağı Türkiye’nin en büyük özel kent projesini gerçekleştiriyoruz. Sadece Bosphorus City bile yaklaşık 11 bin kişinin yaşayacağı bir proje.
 
2 yıl önce lansmanını yaptığımız Bosphorus City’nin bir taraftan 1. Etabının teslimleri devam ederken bir taraftan da çevre düzeni devam ediyor. Teslim tarihi 30 Haziran olan 1. Etabın teslimleri 15 gün öncesinden, 15 Haziran’da başladı. Bu etapta bulunan 13 bloktan 9 bloğun teslimleri tamamlandı. Diğer 4 bloktaki teslimler ise devam ediyor. Bugüne kadar 132 konut teslim edildi. Bahsedilen Eylül teslimi çevre düzenlemesiyle birlikte, 1.Etabın tam kapasiteyle işletmeye alınmasının tarihidir. Hatta Boğaz’ın suyu dolmaya başladı bile. Projemiz etaplar halinde teslim edilecek olup, projenin tamamı 2011 yılı sonunda tamamlanacaktır.
 
1.Etap teslimleri devam eden Bosphorus City’nin diğer etaplarıyla ilgili teslim programımız şu şekildedir;
2.Etap, 1605 konut   Aralık 2010
3.Etap,  164 konut    Nisan 2011
4.Etap,  355 konut    Kasım 2011
 
Müşterilerimiz ile yaptığımız sözleşmelerde teslim tarihleri bu program çerçevesinde belirtilmiştir.
 
“İşte 25 Eylül’de teslim edilecek proje!” başlıklı haberinizde bu başlığı kullanarak, projeyi 25 Eylül’de bitirme sözü verdiğimiz ve uymadığımızı kamuoyuna duyurmakta ve kamuoyunu yanıltmaktasınız. Bilgi eksikliğinden kaynaklandığını düşündüğümüz bu eksik haberinizle ilgili olarak kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla açıklama yapma gereği duyulmuştur. Ekte 1.etaptan çekmiş olduğumuz fotoğrafları da sizinle paylaşıyoruz."


Geri Dön