28 / 04 / 2024

Şirince Köyü'nde gayrimenkul fiyatları artıyor!

Şirince Köyü'nde gayrimenkul fiyatları artıyor!

Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle adını dünyaya duyuran İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde gayrimenkul fiyatları artıyor. Bölgede arazilerin dönümü 400 bin liradan satışa çıkıyor. 



İzmir Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, irince'yi dünyaya tanıtmak için kolları sıvadıklarını, Kültür ve Turizm Bakanlığının da katkılarıyla yurt dışındaki birçok turizm fuarına katıldıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakıcı "Şirince yıllık 1,5 milyon ziyaretçi almaya başladı. Bunun yaklaşık üçte birini yabancı turistler oluşturuyor. Avrupa'nın yanı sıra son yıllarda Uzakdoğu'dan gelen misafirlerimiz dikkat çekici şekilde arttı. Şirince'nin herkes tarafından öğrenilip sevilmesinin ardından gayrimenkul fiyatları da artıyor. Yurt içi ve dışından gelen alıcılarını ilgisi nedeniyle arazilerin dönümü 400 bin liradan satışa çıkıyor. Şirince'nin tam bir turizm merkezi olmasını sağlayacak imar planı çalışmasında sona yaklaştık. Bu çalışmaların tamamlanması ziyaretçi sayısını daha da artıracak." açıklamasında bulundu.


Geri Dön