30 / 04 / 2024

şžişli Belediyesi, mimari proje yarışması yapacak!

şžişli Belediyesi, mimari proje yarışması yapacak!

şžişli Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı şžişli Lisesi Ulusal Mimari Proje Yarışması yapacak. şžişli Lisesi'nin yerine güncel gereksinimlere yanıt vermek üzere yeniden yapılacak olan lise binası için ulusal ve tek kademeli olarak yarışma düzenlenecek



şžişli Belediyesi tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI şžİşžLİ LİSESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIşžMASI

Mevcut şžişli Lisesi'nin yerine, güncel gereksinimlere yanıt vermek üzere yeniden yapılacak olan 'eğitim ve öğretim binası'nın mimarlık ve mühendislik projelerinin elde edilmesi işi şžişli Belediyesi, tarafından/TMMOB Mimarlar Odası, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, şžehircilik ve Kentsel Tasarım Proje Yarışmaları Yönetmeliği uyarınca serbest, ulusal ve tek kademeli olarak yarışmaya çıkarılmıştır.

Yeni lise binası, İstanbul ili, şžişli ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 131 pafta, 1905 ada, 156 -173 parsel sayılı arsada (şžişli Etfal Hastanesi karşısında, Dr. şževketbey Sokağı ile Veteriner Hilmi Sokağı'nın kesiştiği köşe parsel) yapılacaktır.

Yeni şžİşžLİ LİSESİ Projesi'nin, İstanbul Metropoliten Alanı içinde önemli yeri olan şžişli İlçesi'nin kent kimliği ve gelişimine katkıda bulunması beklenmektedir. Bunun yanı sıra, genç kuşakların çağdaş eğitim sistemi içinde yetişmesine olanak sağlayacak örnek bir mimari ortamın oluşturulması hedeflenmektedir.

Yarışma şartnamesi ve ekleri şžişli Belediyesi web adresinde incelenebilir. Yarışmaya katılabilmek için, TMMOB Mimarlar Odası üyesi olmak ve şartname satın alarak adres bırakmış olmak zorunludur.

Yarışmaya katılmak isteyen .yarışmacıların şartname bedeli, olan 200TL'yi aşağıda belirtilen hesap numarasına 01.07.2011 tarihine kadar, isim belirterek yatırmaları gerekmektedir. Banka dekontunun, üzerinde yarışmacının adı-soyadı, telefon, e-posta ve adres bilgileri yazılı olarak, yarışma raportörlüğüne iletilmesinden (faks veya elden) sonra şartname ve ekleri yarışmacılara ulaştırılacaktır.

şžişli Belediyesi İletişim Bilgileri
Adres: Esentepe Mah. BüyükdereCad.No:100P.K: 34394 şžişli / İSTANBUL
Telefon: 0 532 4411872
Fax: 0 212 2749150
E-posta: [email protected]
Web: www.sislibelediyesi.com
Hesap No: Vakıflar Bankası - Esentepe şžubesi (TR 2900 0150 0158 0072 9326 3550)


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön