27 / 04 / 2024

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nin inşaatında son durum!

İnşaatına 2010'da başlanan Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi, henüz tamamlanamadı. İptal edilen ihalelerden sonra, Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi için üçüncü kez ihaleye çıkılacağı ileri sürülüyor...



İstanbul'da 45 günde iki salgın hastanesinin yapılması planlanırken, inşaatına 2010'da başlanan Şişli Hamidiye Etfal Hastane binası tekrar gündeme taşındı.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; Şişli Hamidiye Etfal Hastane binasının inşaatına 2010 yılında başlandı. İki, üç yılda teslim edilmesi öngörülüyordu ama henüz tamamlanamadı.

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi için ilk ihale 2010 yılında gerçekleştirildi. İhaleyi devlete 4 hastane yapmış GG İnşaat aldı. Bitim tarihi Ağustos 2013 olarak belirtildi. Firmaya 200 milyon TL'ye yakın ödeme yapıldı. Devame den süreçte sözleşme iptal edildi. 

Hastane için bir ihale daha yapıldı, ihaleyi Seç İnşaat şirketi kazandı. Seç İnşaat’a da ihale bedeli olarak 116 milyon TL ödenmesi kararı alındı.

Sözleşmeye göre hastane 2018 yılında tamamlanacaktı. Hatta aynı yıl inşaat basın mensuplarına dolaştırıldı. Yakında faaliyete geçeceği açıklandı. Ama tamamlanmadı. Şimdi üçüncü bir ihale yapılacağı ileri sürülüyor.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Sancaktepe'deki salgın hastanesi inşaatında ikinci gün!

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları başladı!


Geri Dön