28 / 04 / 2024

Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baki Ozan Altaş tarafından kuruldu.



Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baki Ozan Altaş tarafından kuruldu.

Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A Her türlü bina, toplu konut, altyapı, üstyapı, tünel, liman, fabrika, köprü, baraj, enerji santrali, kara ve demir yolu, fabrika, atölye, otel, tatil köyü, hastane, alışveriş merkezi, cami, ibadet merkezi, okul, üniversite, yurt, spor tesisi vb. inşaat ve taahhüt işlerini yapmak B - Her türlü kat karşılığı inşaat ve taahhüt işleri yapmak C - Her türlü mühendislik, mimarlık ve iç mimarlık hizmetleri yapmak. D - Her türlü harfiyat işleri yapmak E - Her türlü inşaat işlerinde taşeron olarak iş yapmak F Her türlü inşaat malzemelerinin üretim, alım ve satımını yapmak. G - Her türlü emlak alım, satım ve komisyonculuk işleri yapmak. H - Her türlü emtianın ve ürünün, yurtiçi ve yurt dışında üretim, ithalat ve ihracat işlemleri yapmak. Radyo, TV, internet siteleri ve her türlü sosyal medya üzerinden satış ve pazarlamasını yapmak. Şirket yukarıdaki amaçları gerçekleştirmek için aşağıdaki hususlarda faaliyet gösterecektir: A Üretim, ithalat, ihracat, toptan ve perakende alım, satım, mümessillik, distribütörlük, acentelik, komisyonculuk yapmak, eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek. B Türkiye içinde veya dışında bulunan konusu ile ilgili şirketlerin acenteliklerini, bayiliklerini ve temsilciliklerini almak, ticari işlemlerine aracılık yapmak, Türkiye içinde ve dışında konusu ile ilgili bayilikler vermek, ortaklıklara girişmek, konusu ile ilgili yabancı sermayenin Türkiye ye gelmesi hakkında mevzuata uymak kaydıyla yabancı ortak almak, yabancı sermayeyi Türkiye ye getirmek, başka ülkelerde yatırım yapmak. C Resmi ve özel, yerli ve yabancı kuruluşların açacağı ihalelere katılmak, teklif vermek, gerekli teminat mektuplarını vermek, taahhüt altına girmek, teminatları çözdürmek. D Konusu ile ilgili faaliyetler için faydalı ihtira haklarını beratlarını, lisans ve imtiyazlarını, marka, model, resim ve ticaret ünvanlarını, müşavirlik ve mühendislik hizmetlerini ve benzeri diğer gayri maddi haklarını iktisap etmek, üzerlerinde her türlü tasarruflarda bulunmak. E Her türlü menkul, gayrimenkul mallar, yan maddi haklar iktisap etmek, satmak, inşa etmek, kiralamak, kiraya vermek, şirket lehine ve aleyhine irtifak ve intifa hakları tesis etmek ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak, ipotek vesair ayni hakları tesis kabul ve fek etmek, üçüncü kişilerin yerli veya yabancı bankalar diğer şahıs ve kuruluşlardan alacakları kredileri temin etmek için lehlerine ipotek, rehin, kefaret ve diğer teminatları vermek, aynı şekilde verilecek teminatları kabul etmek. Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde genel kurul karar aldıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir.


Geri Dön